Τρίψε στο πρόσωπο σου μαγειρική σόδα 3 φορές την εβδομάδα - Εξαφανίζει το πιο δύσκολο πρόβλημα

Και όμως... έχει αποτελέσματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρίψε στο πρόσωπο σου μαγειρική σόδα 3 φορές την εβδομάδα - Εξαφανίζει το πιο δύσκολο πρόβλημα

Από το πιο δύσκολο πρόβλημα του προσώπου θα σε σώσει η μαγειρική σόδα, αν τρίψεις την συγκεκριμένη περιοχή. Συγκεκριμένα, θα πεις αντίο στους μαύρους κύκλους.

Σύμφωνα με έρευνες, η έλλειψη ύπνου είναι ο κύριος λόγος για την εμφάνιση των μαύρων κύκλων. Υπάρχουν όμως και άλλοι παράγοντες όπως οι αλλεργίες, η ρινική συμφόρηση και η κληρονομικότητα.

Η αναιμία, το έκζεμα, το άγχος, η στέρηση του ύπνου, το κλάμα, το υπερβολικό νάτριο, το κάπνισμα, ο υπερβολικός ύπνος, η έκθεση στον ήλιο, η μονοπυρήνωση και η γήρανση μπορούν επίσης να αποτελέσουν τη σκανδάλη για τους σκούρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Η μαγειρική σόδα είναι πολύ δημοφιλής αυτές τις μέρες για το πρόβλημα αυτό και χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγές για την ομορφιά. Άλλο ένα πρόβλημα λύνει αν την βάλεις στα δόντια σου και τα καλύψεις με αλουμινόχαρτο.

Athensmagazine.gr

Θαυματουργό το φυσικό scrub προσώπου με μαγειρική σόδα

Αν έχεις βαρεθεί να δίνεις ένα σωρό λεφτά προκειμένου να αγοράσεις ένα face scrub και να ανανεώσεις το πρόσωπό σου, ήρθε η ώρα να σου βρούμε την τέλεια λύση! Ξέχνα τα έτοιμα σκευάσματα και ετοιμάσου να φτιάξεις το δικό σου φυσικό scrub με βασικό συστατικό τη μαγειρική σόδα.

Μπορείς να αντικαταστήσεις τα χημικά, ακριβά προϊόντα προσώπου με φυσικές, home- made επιλογές. Η μαγειρική σόδα είναι από τα «μαγικά» συστατικά της κουζίνας μας, αφού μπορεί αν καθαρίσει τα πάντα- από το πρόσωπο, μέχρι τα χαλιά μας.

Σου έχουμε βέβαια και ένα σούπερ τρικ για να εξαφανίσεις τις κατσαρίδες από το σπίτι σου. Δες εδώ τι μπορεί να κάνει η μαγειρική σόδα!

Με αυτόν τον τρόπο θα φτιάξεις το φυσικό scrub προσώπου με μαγειρική σόδα

  • Ανάμειξε μία κουταλιά της σούπας σόδα, μία κουταλιά της σούπας ζεστό νερό και δύο κουταλιές του γλυκού αλεύρι ολικής άλεσης.
  • Ξέπλυνε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό. Πάρε το μείγμα της μαγειρικής σόδας και άπλωσέ το, με κυκλικές κινήσεις, στο πρόσωπο και τον λαιμό σας. Άφησέ το να στεγνώσει, για πέντε, περίπου, λεπτά.
  • Με στεγνά χέρια, κάνε κυκλικές κινήσεις στο δέρμα του προσώπου σου, ώστε να απομακρύνεις τα ξεραμένα υπολείμματα του scrub. Αυτή η διαδικασία θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα σου.
  • Ξέπλυνε με χλιαρό νερό και ταμπόναρε το πρόσωπο με μία καθαρή πετσέτα.

σπιτικό scrub προσώπου