Σασμός: Ο Αστέρης γνώρισε για πρώτη φορά τον γιο του και οι χρήστες του Twitter ξετρελάθηκαν

«Ο Σασμός ο ίδιος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σασμός: Ο Αστέρης γνώρισε για πρώτη φορά τον γιο του και οι χρήστες του Twitter ξετρελάθηκαν

Ο «Σασμός» είναι μια σειρά η οποία έχει σαρώσει για τα καλά σε νούμερα τηλεθέασης την φετινή τηλεοπτική σεζόν καθώς προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ALPHA. Οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο είναι άκρως καταιγιστικές με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να δίνουν το παρών κάθε βράδυ.

Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής (10/6) έγινε ο κακός "χαμός" με τον Αστέρη αφού γνώρισε τον μικρό Πετράκη ο οποίος είναι γιος του, ωστόσο ο ίδιος δεν το γνωρίζει ακόμη. Συγκεκριμένα, όπως ήταν λογικό τα σχόλια στο Twitter πήραν "φωτιά" καθώς ήταν μια σκηνή που την περίμεναν πως και πως.

Οι χρήστες του Twitter ενθουσιάστηκαν με την συνάντηση Αστέρη - Πετράκη στον Σασμό

Spoiler ''βόμβα'' από τον Δημήτρη Λάλο για το μέλλον του Μαθιού και του Γεράσιμου

Οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του κοινού, Σασμός τρέχουν με τεράστια ταχύτητα και όσο να ναι το κοινό μένει έκπληκτο με όσα βλέπει να συμβαίνουν. Ο Δημήτρης Λάλος έχει έναν καθοριστικό ρόλο στη σειρά, υποδυόμενος τον Μαθιό ο οποίος έχει προκαλέσει και του έχουν συμβεί πολλά.

Μέσα από δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη 8/6 στην κάμερα του Happy Day ερωτήθηκε για τις πιο σημαντικές εξελίξεις, που αφορούν όλους σχετικά με το δικό του μέλλον αλλά και του γιου του Καραπάνου, τον Γεράσιμο. Ο ηθοποιός δε μπόρεσε να απαντήσει ξεκάθαρα αλλά από το ύφος του και τον παρελθοντικό χρόνο, που έβαλε για τον ρόλο του Μάκη φάνηκε πως δεν θα έχει μέλλον στη σειρά.

«Δεν προλαβαίνω να κάνω μια δήλωση και έρχεται ο κόσμος και με ρωτάει αν θα μπω στην φυλακή» είπε με χιούμορ ο Δημήτρης Λάλος, ο οποίος συνέχισε: «Σήμερα όμως εδώ είμαστε για τα βραβεία Ίρις. Ήμασταν συνυποψήφιοι με τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο, ο οποίος κέρδισε το βραβείο.

Για μένα είναι μεγάλη μου τιμή που παίζουμε και μαζί. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή χημεία με τον Λάζαρο στην σειρά. Δεν γνωρίζω αν ο Καραπάνος δολοφονηθεί στο σήριαλ».