7 τρόποι για να φορέσεις το φουλάρι σου φέτος το καλοκαίρι

Must-have αξεσουάρ στο street style

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
7 τρόποι για να φορέσεις το φουλάρι σου φέτος το καλοκαίρι

Διαρκώς κάνουμε focus στα αξεσουάρ και κοσμήματα του καλοκαιριού, αφού με αυτά θα αναδείξουμε και θα απογειώσουμε και τα πιο minimal looks μας. Στις πασαρέλες S/S 2021 αλλά και στο street style ξεχωρίσαμε ένα... ξεχασμένο αξεσουάρ, που φορούσαν πολύ στη δεκαετία του '60 και φέτος αποτελεί must-have στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις αλλά όχι μόνο με τον κλασικό... συμβατικό τρόπο.

Ο λόγος για το φουλάρι, που έρχεται να μας συστηθεί με έξτρα δόσεις στυλ και φαντασίας! Τα φουλάρια προσδίδουν μια φινέτσα και μια μυστήρια νότα στο look μας, ειδικά εάν τα δέσεις στον λαιμό σου και φορέσεις μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου. Σου θυμίζει κάτι αυτό από παλιές ταινίες του Χόλιγουντ; Εγώ θα σου δείξω μερικές ιδέες για να φορέσεις το φουλάρι σου με τον σωστό και σούπερ στυλάτο (και trendy) τρόπο.

Έξτρα στυλ στο κεφάλι

φουλάρι στο κεφάλι

Θα το δέσεις με ποικίλους τρόπους, είτε μπροστά είτε στον λαιμό, ακόμα και πίσω από το κεφάλι, με τη βοήθεια μερικών κλιπ, για να παραμείνει σταθερό στη θέση του. Μπορείς να παίξεις με τα εμπριμέ ή ριγέ μοτίβα, για ένα πιο stylish αποτέλεσμα.

Δέσε την αλογοουρά σου

φουλάρι στα μαλλιά

Ένας πολύ πλακτικός τρόπος να φορέσεις το φουλάρι σου το καλοκαίρι είναι πιάνοντας τα μαλλιά σου αλογοουρά ή ακόμα και γύρω από ένα σινιόν. Θα προσδώσει μια ιδιαίτερη πινελιά στο hairstyle και θα σου γλιτώσει χρόνο όταν τα μαλλιά σου δεν είναι και τόσο περιποιημένα.

Τουρμπάνι style

φουλάρι τιρμπάν

Θα αναβαθμίσεις εύκολα το look σου ενώ μπορεί επίσης να συγκρατήσει τα μαλλιά σου στη θέση τους, ειδικά εάν φυσάει αέρας. Πώς θα το δέσεις; Ο πιο απλός τρόπος είναι να το στρίψεις και να λειτουργήσεις στη συνέχεια σαν να φοράς κορδέλα!

On the top, please

φουλάρι σαν μπλούζα

Μην μου πεις ότι δεν το έχεις σκεφτεί ποτέ να βάλεις το φουλάρι σαν μπλούζα, γιατί δεν θα το πιστέψω. Ειδικά ένα μεταξωτό μπορεί εύκολα να απογειώσει το τζιν παντελόνι σου (δες τα 6 βασικά της σεζόν) και να αναδείξει το καλογυμνασμένο σου κορμί. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το δέσεις στην πλάτη σου ή στον λαιμό σου. Υπάρχουν άπειρες εναλλακτικές αρκεί να έχεις όρεξη να δοκιμάσεις μέχρι πού φτάνει η φαντασία σου!

Stylish neck

φουλάρι στον λαιμό

Ο κλασικός τρόπος να φορέσεις το φουλάρι σου είναι φυσικά στον λαιμό. Άφησέ το να κρέμεται μακρύ πάνω στην μπλούζα σου ή δέσε το κοντά στον λαιμό.

My mask is better than yours

φουλάρι μάσκα

Στην εποχή του κορονοϊού άλλη μία εναλλακτική για να φορέσουμε τα φουλάρια προκύπτει... αβίαστα! Τι πιο εύκολο και χρηστικό από ένα φουλάρι-μάσκα που χαρίζει έξτρα στυλ.

Δέσε τη μέση σου

φουλάρι ως ζώνη

Πάνω από το τζιν ή τη φούστα σου, θα λειτουργήσει σαν ζώνη με πολλούς τρόπους. Ο πιο εντυπωσιακός είναι να το δέσεις φιόγκο και να το αφήσεις να ξεχωρίσει.