Η Φαίη Σκορδά ερωτεύτηκε και άλλαξε συνήθειες - Τα 5 μυστικά της στην φόρα

Έχει σταματήσει πια την δίαιτα αλλά...

Η Φαίη Σκορδά ερωτεύτηκε και άλλαξε συνήθειες - Τα 5 μυστικά της στην φόρα

Μετά τις πρωτιές και τα ρεκόρ για το «Πρωινό» του ANT1, ήρθε και ο έρωτας στη ζωή της. Η Φαίη Σκορδά δεν είναι πια μόνη, αφού εδώ και έναν χρόνο βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του 37χρονου επιχειρηματία Νίκου Ηλιόπουλου, με την ίδια να θέλει να είναι πιο όμορφη και καλλίγραμμη από ποτέ στο πλάι του! Αν θες να μάθεις κι εσύ, λοιπόν, τις νέες της συνήθειες, βγάζουμε στην φόρα τα 5 μυστικά της.

Μπορεί το θέμα των ημερών να είναι η νέα σχέση της Φαίης με τον γοητευτικό επιχειρηματία Νίκο Ηλιόπουλο, αλλά τα νέα δεδομένα στη ζωή της λαμπερής παρουσιάστριας του Πρωινού δεν σταματούν εδώ. Όπως, άλλωστε, δήλωσε και η ίδια on air στην εκπομπή, από τις αρχές του μήνα ξεκίνησε να ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, προσέχει πολύ τι βάζει στο πιάτο της και τα αποτελέσματα είναι εμφανέστατα στο σώμα της!

Η Φαίη διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της δίπλα στον κατά τρία χρόνια νεότερό της Νίκο Ηλιόπουλο, ενώ φροντίζει να απολαμβάνει κάθε λεπτό της καθημερινότητάς τους. Οι δυο τους, μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε γνωρίστηκαν την περίοδο που η Φαίη ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Λιάγκα - Δες εδώ όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες - Μέσα από τη σχέση τους τόσο ο συνιδρυτής της εταιρείας Cloudevo, του κυρίου συνεργάτη της Google σε Ελλάδα και Κύπρο, όσο και η λαμπερή παρουσιάστρια δείχνουν ήρεμοι και φυσικά ευτυχισμένοι, ενώ όσοι τους βλέπουν μαζί συμφωνούν πως ταιριάζουν πολύ και στο sporty στυλ τους!

Διατροφή με... τάπερ από το σπίτι

Σύμμαχος σε αυτό το νέο food project της Φαίης είναι και η μαμά της, Εύα, που όποτε βρίσκεται στην Αθήνα αναλαμβάνει να της ετοιμάζει νόστιμες αλλά και υγιεινές συνταγές, όπως ψητά μπιφτέκια κοτόπουλο ή μακαρόνια ολικής άλεσης με vegan σάλτσα (μια νέα αγάπη της Φαίης). Η παρουσιάστρια, μάλιστα, δεν σταματά να λέει στους ανθρώπους που είναι δίπλα της πόσο πολύ έχει εντυπωσιαστεί με τις αλλαγές που έχει δει στο σώμα της, ενώ διευκρινίζει πως δεν ξεκίνησε δίαιτα για να χάσει κιλά (εδώ και χρόνια διατηρείται fit), αλλά για περισσότερη ενέργεια, ευεξία και θετική διάθεση! «Με τη διατροφή που ακολουθώ δεν πεινάω κάθε τρεις και λίγο», επαναλαμβάνει η ίδια ενώ, όπως τονίζει, επιδιώκει να ξυπνά καθημερινά στις 5:30 και να κάνει σαράντα λεπτά διάδρομο. Μετά ακολουθεί την καθιερωμένη ρουτίνα της: ξύπνημα των δύο της παιδιών, πρωινό γεύμα, γύρισμα, meetings με τη συντακτική ομάδα...

O έρωτας άλλαξε την Φαίη Σκορδά

Ίσως αυτή η νέα συνήθεια στο πρόγραμμά της να οφείλεται και στον Νίκο Ηλιόπουλο που δηλώνει φανατικός της υγιεινής διατροφής (η μαμά του, Μαντώ Ηλιοπούλου, έχει εστιατόριο στον Χολαργό με πιάτα εμπνευσμένα από τη μεσσηνιακή κουζίνα), των ταξιδιών (στο Instagram ανεβάζει συχνά posts από τις αποδράσεις του) της περιπέτειας και των σπορ (αγαπά ιδιαίτερα το μπάσκετ).

Τα 5 μυστικά της Φαίης Σκορδά στην φόρα

Αν θέλεις να κάνεις δίαιτα αλλά δεν μπορείς να το πάρεις απόφαση με τίποτα, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Δες τα 10 διατροφικά tips που σου προτείνουμε, εφάρμοσέ τα και σιγά σιγά θα δεις πως η ζυγαριά θα αρχίσει να κατεβαίνει και δεν θα το έχεις καταλάβει.

1. Αντικατάστησε τις επεξεργασμένες τροφές με «καθαρές», δηλαδή ανεπεξέργαστες φυσικές τροφές. Πες «ναι» στο αλεύρι ολικής άλεσης, «ναι» στη βρώμη, «ναι» στο μέλι, βγάλε από τη διατροφή σου τη λευκή ζάχαρη και το λευκό αλεύρι. Αυτή είναι μια πολύ καλή αρχή.

2. Το γιαούρτι είναι ο καλύτερός σου φίλος: Αντί για κρέμα γάλακτος προτίμησε γιαούρτι, ιδανικά κάποιο με χαμηλά λιπαρά (2% είναι σωστή επιλογή).

3. Κατανάλωνε υδατάνθρακες κυρίως το πρωί. Μην ξεχνάς πως υδατάνθρακες δεν είναι μόνο τα μακαρόνια, το ρύζι και οι πατάτες, αλλά και τα λαχανικά και τα φρούτα. Κάνε focus στα τελευταία.

4. Πες «όχι» στα αναψυκτικά: Οι έξτρα θερμίδες και τα χημικά που παίρνεις από τα αναψυκτικά δεν αξίζουν τον κόπο. Αν σου αρέσει το ανθρακικό προτίμησε το ανθρακούχο νερό. Στην αρχή μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να αλλάξεις αυτή τη συνήθεια, αλλά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

5.Πίνε τον καφέ και το τσάι σου χωρίς ζάχαρη: Αντί να γεμίζεις τα ροφήματά σου με ζάχαρη, προσπάθησε να τα πίνεις σκέτα για να γλιτώνεις περιττές θερμίδες.