«Μέχρι τις 2 Μαρτίου...» - Κίνηση "σεισμός" στην Ελληνική αγορά από τον Σκλαβενίτη

Σούπερ προσφορές που έχουν ήδη ξεκινήσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μέχρι τις 2 Μαρτίου...» - Κίνηση

Όλοι γνωρίζουμε πως η κάθε νοικοκυρά και γενικά ο καταναλωτής πριν πάει στο σούπερ μάρκετ να ψωνίσει κοιτάει τις προσφορές που τον συμφέρουν περισσότερο και μετά κάνει τις αγορές του. Για το λόγο λοιπόν αυτό, ο Σκλαβενίτης έβαλε σούπερ προσφορές σε συγκεκριμένα προϊόντα στα ράφια του.

Αν μπεις μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα της γνωστής αλυσίδας μπορείς να τις βρεις όλες. Μερικές από αυτές έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 17 Φεβρουαρίου και θα ισχύουν μέχρι τις 3 Μαρτίου.

Οι προσφορές του Σκλαβενίτη

Η μια προσφορά αφορά τα P&G στα οποία θα βρεις 1+1 δώρο προϊόντα όπως σαμπουάν, απορρυπαντικά, pampers και πολλά άλλα. Στην δεύτερη που ισχύει μέχρι τις 3/3, θα βρεις προϊόντα detol και veet με 35% έκπτωση.

Να σημειώσουμε πως ο Σκλαβενίτης συνεχώς βάζει προσφορές για να βοηθάει τους καταναλωτές.

Προσφορές Σκλαβενίτη

Η μεγάλη μάχη του Σκλαβενίτη - Όταν η οικογένεια γλίτωσε από την καταστροφή

Ο Σκλαβενίτης μπορεί να θεωρείται σήμερα ίσως και η κορυφαία ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ, αλλά πέρασε πρώτα τις δικές του συμπληγάδες, έχοντας φτάσει σε ένα οριακό σημείο οικονομικά.

Η εταιρεία, που καταχειροκροτήθηκε με την απόφαση να γεμίσει με είδη πρώτης ανάγκης το σπίτι της ηλικιωμένης που πήγε να κλέψει από τα Lidl, μετά πάνω από 50 χρόνια ιστορίας, αλλά από το 2000 έως το 2005 πέρασε εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, βλέποντας τον τζίρο της να μειώνεται σταδιακά.

Κατά πολλούς, η καθοδική πορεία της εταιρείας συνδυάζεται με το γεγονός ότι ο Σπύρος Σκλαβενίτης ασθένησε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και δεν διέθετε τις δυνάμεις να συμβάλλει αποφασιστικά στο management της επιχείρησης.

Το 2005 αποτέλεσε μία κομβική χρονιά για την εταιρεία όταν οι ιδιοκτήτες της δέχτηκαν πρόταση εξαγοράς από πολυεθνικό όμιλο η οποία, όπως ακούστηκε στην αγορά... διαβάστε τη συνέχεια για τον Σκλαβενίτη στο Athensmagazine.gr