Ρούλα Πισπιρίγκου: Στα σκουπίδια τα παιχνίδια από το μνήμα των παιδιών - Η ουσία για τον θάνατο της 9χρονης

Η ταυτότητα του ανθρώπου που αποφάσισε να απομακρύνει τα αντικείμενα από το μνήμα παραμένει άγνωστη!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ρούλα Πισπιρίγκου: Στα σκουπίδια τα παιχνίδια από το μνήμα των παιδιών - Η ουσία για τον θάνατο της 9χρονης

Νέες εξελίξεις έχουν έρθει στα φώτα της δημοσιότητας, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Τ-live»το απόγευμα της (28/2) Τρίτης, σχετικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δικάζεται, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης, ενώ έχει κριθεί προφυλακιστέα και για τις ανθρωποκτονίες των άλλων δύο παιδιών της.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία Πάτρα: «Μην κάθεστε σταυροπόδι, τι είμαστε εδώ πέρα καφενείο;» - Έξαλλος ο Αλέξης Κούγιας με μάρτυρα κατά τη διάρκεια της δίκης

Οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα κουκλάκια και οι χειροτεχνίες που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στο μνήμα των δύο παιδιών της, πετάχτηκαν στα σκουπίδια.

Τα κουκλάκια και οι χειροτεχνίες που άφηνε ο κόσμος όλο αυτό το διάστημα μαζί με κάποια λιωμένα κεριά, και κάποια φωτάκια, βρέθηκαν σε μια πλαστική σακούλα στον κάδο που βρίσκεται μέσα στο Α’ Κοιμητήριο Πατρών, εκεί όπου έχουν ταφεί τα δυο άτυχα κορίτσια.

Η ταυτότητα του ανθρώπου που αποφάσισε να απομακρύνει και να πετάξει τα αντικείμενα αυτά από το μνήμα παραμένει άγνωστη. Ωστόσο, κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στο παρελθόν με αυτόπτες μάρτυρες τότε να λένε πως τα είχαν πετάξει η μητέρα και η αδερφή της 34χρονης κατηγορούμενης μητέρας των τριών παιδιών.

Στην εκπομπή «Live News» δημοσίευτηκε ένα έγγραφο με αποτελέσματα εξετάσεων, στις οποίες είχε υποβληθεί η 9χρονη στο νοσοκομείο στην Πάτρα, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», στην Αθήνα, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Εκτός από την κεταμίνη, ακόμα μία ουσία φέρεται να αποτελεί «κλειδί» για τα αίτια θανάτου της 9χρονης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με το έγγραφο, στις δύο αιμοληψίες που έγιναν στις 21 Ιανουαρίου 2022, η τιμή της ουσίας τροπονίνη ήταν 169,50 και 485,30, ενώ η φυσιολογική τιμή είναι κοντά στο 10. Σε αυτή την ουσία είχε βασιστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου για να υποστηρίξει ότι ο θάνατος της κόρης της οφειλόταν σε πρόβλημα του μυοκαρδίου κάτι που διέψευσαν οι γιατροί, διότι το παιδί δεν είχε κάποιο πρόβλημα με την καρδιά της.

Ωστόσο η εξήγηση που θα δοθεί από τους γιατρούς κατά τη διάρκεια της δίκης είναι ότι οι αυξημένες τιμές της τροπονίνης οφείλονται στην έλλειψη οξυγόνου.