Σπαρακτικό το τελευταίο αντίο στην κηδεία του Βαγγέλη Ρωχάμη - Τραγικές φιγούρες οι κόρες και η αδελφή του

Τι είπε για εκείνον ο Αλέξης Κούγιας

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Σπαρακτικό το τελευταίο αντίο στην κηδεία του Βαγγέλη Ρωχάμη - Τραγικές φιγούρες οι κόρες και η αδελφή του

Το τελευταίο αντίο είπαν φίλοι και συγγενείς στον Βαγγέλη Ρωχάμη, το πρωί της Πέμπτης 8/2, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου, στο Βασιλικό Ευβοίας. Υπενθυμίζουμε ότι την Τρίτη 6/2, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 73 ετών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες νοσηλευόταν στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου της Χαλκίδας με σοβαρά προβλήματα υγείας, μέχρι που τελικά κατέληξε (δείτε εδώ ποιος ήταν ο διαβόητος κακοποιός της δεκαετίας του '80)

Η κηδεία του Βαγγέλη Ρωχάμη

Τα πλάνα εξασφάλισε η εκπομπή Super Κατερίνα. Τραγικές φιγούρες ήταν οι κόρες του, Μαρία και Ειρήνη αλλά και η αδελφή του Φωτούλα, οι οποίες τον αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά.

Τα λόγια του Αλέξη Κουγια

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο Αλέξης Κούγιας για τον Βαγγέλη Ρωχάμη: «Ήταν ένας ταλαιπωρημένος άνθρωπος. Τον γνώρισα σε πολύ μικρή ηλικία. Ήμασταν νεαρά παιδιά και οι δύο. Η επιτυχία στην υπεράσπισή του μπορώ να πω ότι μου άνοιξε τον δρόμο για την πορεία των 50 ετών στα δικαστήρια.

Θα σας πω κάτι χαρακτηριστικό για εκείνον. Την Πέμπτη τον είχα δει στο επισκεπτήριο και κάποια στιγμή δέχομαι ένα τηλέφωνο και μου λέει "στρατηγέ σε περιμένω στο Ρεγκίνα". Είχε δραπετεύσει! Ήθελε να πάει στα μπουζούκια. Δραπέτευε και μετά επέστρεφε».

Η τελευταία του συνέντευξη

Τα τελευταία χρόνια, ο Βαγγέλης Ρωχάμης είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζούσε ήσυχα. Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, και τελευταία όπως αποδείχτηκε, είχε μιλήσει στον Νάσο Γουμενίδη και την εκπομπή «Επί Τόπου» για την γνωριμία του με τον αείμνηστο συνθέτη Άκη Πάνου. «Τον καιρό που έκανε το έγκλημα και σκότωσε τον Γιαλαμά, ήρθε στη φυλακή και με βρήκε, λέγοντας μου: "Γεια σου αρχηγέ, σε θαυμάζω". Δεν ήταν φιλία, τρεις μέρες έκατσε ο άνθρωπος εκεί, απλά μου είπε τον πόνο του, του είπα τον δικό μου. Ήταν άνθρωπος της παλιάς σχολής, με ιδέες διαφορετικές απ' ότι έχουν οι υπόλοιποι άνθρωποι».

Δείτε το απόσπασμα: