Μαρίνα Σάττι: «Δεν παρεξηγούμαι, μην παρεξηγείστε και εσείς...» - Η πληρωμένη απάντηση στον Κώστα Τσουρό

«Είναι παναθρώπινος ρυθμός...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Την απάντησή της στον Κώστα Τσουρό και στο σχόλιό του, έδωσε η Μαρίνα Σάττι το Σάββατο 16/3 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια ενός live στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια ξεκίνησε έναν διάλογο με τους ακόλουθούς της για το κομμάτι.

Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι ανέφεραν πως ανήκει στην κατηγορία της ρεγκετόν μουσικής, με την ίδια να απαντά «Που μου είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν!». Ο παρουσιαστής, λοιπόν, σήμερα εξέφρασε την ενόχλησή του για την τοποθέτηση της Μαρίνας Σάττι, καθώς όπως είπε πως είναι ντροπιαστικό.

«Δε ξέρω παιδιά. Και μόνο αυτή η έκφραση, "είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν" είναι κάπως προσβλητικό. Χιούμορ μπορεί να είναι. Αλλά, όταν εκπροσωπείς την Ελλάδα σε έναν διαγωνισμό και βρίζεις αυτούς που πας να εκπροσωπήσεις… Η Μαρίνα Σάττι θα μας ξεβλαχέψει, αυτό είπε επί της ουσίας...» (δείτε εδώ την συνέχεια).

Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι στον Κώστα Τσουρό

«Αυτό που έγινε είναι ότι είμαστε στο στούντιο και κάνουμε ανάλυση το κομμάτι στο Instagram Live. Αναλύσαμε τις μελωδίες, τις αρμονίες, τα φωνητικά και τον ρυθμό. Κάποια στιγμή είπα εγώ για πλάκα ότι στο χωριό μας, στην Ελλάδα, εμείς δεν χορεύαμε ρεγκετόν αλλά χορεύαμε συρτό, ρούμπα, μπάλο. Όπως θες τον λες αυτόν τον ρυθμό που εννοείται ότι στη λατινική Αμερική είναι ρεγκετόν αλλά αυτός ο ρυθμός υπάρχει και στη Βραζιλία και στην Αφρική και σε όλο τον κόσμο.

Δείτε επίσης: Εύη Δρούτσα: «Είναι τελείως του...τρελού! Μια στριγκλιά» - ''Χτυπάει'' ξανά κατά του τραγουδιού της Σάττι για την Eurovision

«Είναι παναθρώπινος ρυθμός και είπα εγώ ότι στο χωριό σας, στο χωριό μας, δεν χορεύαμε ρεγκετόν αλλά χορεύαμε συρτό. Ωραία; Αυτό ήταν, δεν ήταν κάτι άλλο! Δεν παρεξηγούμαι, μην παρεξηγείστε και εσείς».