Σειρά του ANT1 πήγε από το 24,4% στο 1,6%

Πτώση μεγατόνων!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σειρά του ANT1 πήγε από το 24,4% στο 1,6%

Τα νούμερα τηλεθέασης ήρθαν και τα νέα φαίνεται πως δεν είναι και τόσο καλά για μία αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, η οποία μπορεί πριν από μερικές εβδομάδες να κατάφερε να σημειώσει το ασύλληπτο 24,4% ωστόσο χθες δεν ξεπέρασε το 1,6%!

Η παλιές σειρές αποτελούν την απόλυτη συνταγή επιτυχίας για τον ΑΝΤ1 ωστόσο όπως όλα δείχνουν, δεν μπορούν όλες οι σειρές να φέρουν τα νούμερα του Κωνσταντίνου και Ελένης.

Αυτή είναι η σειρά του ANT1 που πήγε από το 24,4% στο 1,6%

Ο λόγος για τη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», η οποία παίζει στο κανάλι νωρίς το πρωί.

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Πρωινή ενημέρωση 15,4
  • ΑΝΤ1: Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή 1,6
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 9,9
  • Mega: Κοινωνία ώρα Mega 9,8

Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή τηλεθέαση 12/7 ΑΝΤ1

Δείτε εδώ αναλυτικά τα χθεσινά (25/8) νούμερα τηλεθέασης

Ζέτα Μακρυπούλια: Η ανάρτηση μετά το "τέλος" του Ρουκ Ζουκ από τον ΑΝΤ1

Την πρώτη της ανάρτηση έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια, μετά την αποκάλυψη πως μπήκε τέλος για λίγες ημέρες στα γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού Ρουκ Ζουκ στον ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός, λίγες ημέρες πριν γίνει γνωστή η είδηση, ετοίμασε τις βαλίτσες της και έφυγε εκτός Αθηνών για να περάσει τις τελευταίες στιγμές των καλοκαιρινών της διακοπών με τον κολλητό της φίλο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία, ενώ το σπίτι που μένουν στο νησί της Κύθνου είναι απλά απίστευτο.

Χθες ωστόσο, η Ζέτα Μακρυπούλια, μοιράστηκε μια φωτογραφία από το όμορφο τοπίο που απόλαυσαν και είναι απλά ονειρικό.

Ζέτα Μακρυπούλια ΑΝΤ1 Ρουκ Ζουκ

Αυτός είναι αναλυτικά ο λόγος που μπήκε για λίγο καιρό τέλος στο Ρουκ Ζουκ της Ζέτας Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1

Άσχημα είναι τα νέα που μου έκανε γνωστά, πρόσωπο μέσα από το κανάλι του ΑΝΤ1 για την αγαπημένη Ζέτα Μακρυπούλια. Όλο το ρεπορτάζ θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό το τελευταίο διάστημα είναι ραγδαίες, όπως ραγδαία είναι και η εξάπλωση του, με αποτέλεσμα τα μέτρα που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση να είναι αυστηρά με σκοπό την προστασία των πολιτών.

Μπορεί τα κανάλια να είχαν προνοήσει και να ξεκίνησαν από νωρίς τα γυρίσματα των προγραμμάτων τους - τόσο εκπομπών, όσο και σειρών - για να προλάβουν τυχόν προβλήματα με τον ιό, ωστόσο δεν κατάφεραν να αποφύγουν τα δυσάρεστα.

TAGS