Dragons' Den highlights 29/3: «Ζούσαμε απαίσιες ζωές...» - Συγκίνησε η Super Κική με την Αντρέα! Το best seller τους ''Η τεκνατζού'' και οι αντιδράσεις των επενδυτών

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Dragons' Den highlights 29/3: «Ζούσαμε απαίσιες ζωές...» - Συγκίνησε η Super Κική με την Αντρέα! Το best seller τους ''Η τεκνατζού'' και οι αντιδράσεις των επενδυτών

Το βράδυ της Παρασκευής 29/3 στο πλατό του Dragons' Den είδαμε ενδιαφέρουσες προτάσεις από φιλόδοξους επιχειρηματίες και άλλες, που έκαναν τους dragons να απορήσουν μαζί τους. Ανάμεσα στα πρόσωπα, που αποτέλεσαν έκπληξη στο χθεσινό επεισόδιο ήταν και η Super Κική.

Δείτε επίσης: Μαρία Χατζηστεφανή: «Θα ήθελα 10.000 ευρώ για να...» - Το απίστευτο μήνυμα που έλαβε από άγνωστο

Τα highlights για το Dragons' Den το βράδυ της Παρασκευής 29/3

"Πάγωσε" η Χατζηστεφανή με την αποκάλυψη επιχειρηματία

Μπροστά στους επενδυτές βρέθηκε ο Βίας Στρατής ώστε να παρουσιάσει την επιχείρησή του και την ιδέα του και να κλείσει την καλύτερη δυνατή συμφωνία.

Τη στιγμή που παρουσίαζε, όμως, όσα σκεφτόταν και όσα επιθυμούσε να ζητήσει από τους "δράκους" ξεκίνησε να δέχεται διάφορες ερωτήσεις από την Μαρία Χατζηστεφανή, που έδειξε μεγάλο ενΤδιαφέρον για την πλατφόρμα του. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο συγκεκριμένος ιδρυτής έκανε γνωστό στην πρόεδρο της Rodial Group πως συνεργάζεται με την δική της εταιρεία και καθώς εκείνη δεν το γνώριζε, τα έχασε!

«Έχουμε ήδη στην πλατφόρμα την μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία, την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κράτησης ξενοδοχείων και ακόμα και την εταιρεία της κυρίας Χατζηστεφανή», είπε χαρακτηριστικά ο Βίας.

«Έχετε προϊόντας της Rodial; Που βρέθηκαν αυτά;», ρώτησε τότε γεμάτη έκπληξη η Μαρία Χατζηστεφανή, με τον Χάρη Βαφειάς να την "πειράζει" λέγοντας: «Εμ, εσύ κοιμάσαι και ο άλλος πουλάει Rodial».

«Δεν με έχει ρωτήσει κανένας αν θέλω να είμαι στο ApoPou (την πλατφόρμα του διαγωνιζομένου). Ένα λεπτάκι! Δίνουμε και προμήθεια σε εσάς, χωρίς να το ξέρω;», συνέχισε η επενδύτρια με εκείνον να της απαντά θετικά.

Παρόλο, λοιπόν, που κέντρισε το ενδιαφέρον όλων με αυτή του την αποκάλυψη, δεν κατάφερε να κλείσει κάποια συμφωνία.

Η εμφάνιση της Super Κικής με τη συνέταιρό της

Στη συνέχεια στο πλατό εμφανίστηκε η Super Κική με τη φίλη και πλέον συνέταιρό της, Αντρέα ζητώντας 40.000 ευρώ για το 10% της επιχείρησής τους Naughty Dogs. Τα δύο κορίτσια, που γνωρίστηκαν μέσα στη φυλακή καράφεραν αρχικά να συγκινήσουν τους επενδυτές με την ιστορία τους.

Σε ότι αφορά όμως τον σκοπό τους, που τους έφερε στο Dragons' Den αυτός επετεύχθη, καθώς έκλεισαν συμφωνία με τρεις από τους επενδυτές και έφυγαν με χαμόγελα και δάκρυα χαράς από το πλατό.