MasterChef 5: Ο Σκορδάκης «έκαψε» τον Διονύση για τη σχέση του με την Ανούς

«Απορώ τι του βρήκε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Ο Σκορδάκης «έκαψε» τον Διονύση για τη σχέση του με την Ανούς

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, ο Σκορδάκης είχε ζητήσει από τον Διονύση να βρίσκεται από πάνω του καθ' όλη τη διάρκεια της μαγειρικής για να τον βοηθάει στη δοκιμασία αποχώρησης. Κάποια στιγμή όμως του ξέφυγε μία ατάκα και αποκάλυψε τα πάντα για το ειδύλλιο του συμπαίκτη του με την Ανούς.

Η αλήθεια είναι πως οι δυο τους δεν το είχαν ακριβώς κρυφό μιας και αρκετές φορές είχαν μιλήσει στην κάμερα για τα αισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Έτσι, λίγο μετά τη συγκίνησή του με τα λόγια του Θωμά, ο Σκορδάκης «πρόδωσε» τα πάντα και ο Διονύσης έγινε κόκκινος από την ντροπή του.

Η ατάκα του Σκορδάκη για το ειδύλλιο Διονύση - Ανούς στο MasterChef 5

«Πωπω, τι είναι αυτός! Απορώ τι του βρήκε η Ανούς. Εντάξει ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Κανένα κουφετάκι να φάμε», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Διονύσης όταν βγει με το καλό και βρεθούμε έξω...»

Η Ανούς μετά την αποχώρηση της από το MasterChef 5, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σχέση της με τον Διονύση, η οποία ξεκίνησε μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής.

«Ο Διονύσης είναι πολύ γλυκός με μένα, πράγμα που δε φαίνεται στον κόσμο. Είναι ρομαντικός, γλυκός και τρυφερός μαζί μου. Αλλά δε χρειάζεται να είναι με όλους. Έχουν δίκιο οι τηλεθεατές που ρωτάνε αν είμαστε μαζί με τον Διονύση. Το έχω πει και εγώ, ότι η σχέση μας θα κριθεί έξω. Άρα όταν βγει με το καλό και βρεθούμε έξω, θα δούμε τι θέλουμε να κάνουμε. Αν ταιριάζουν αυτά που θέλουμε να κάνουμε..» είπε η Ανούς.

Να σημειώσουμε πως η Ανούς πριν ξεκινήσει η μονομαχία στις κουζίνες για την αποχώρηση, εξομολογήθηκε πως δεν θέλει να χωριστεί από τον Διονύση και για αυτό φόρεσε το γούρι της.

«Σήμερα το βρήκα πάνω στον καφέ μου το βραχιολάκι, το γούρι. Τι να κάνουμε δεν θέλουμε να αποχωριστούμε ο ένας τον άλλον. Βάζουμε κάθε δυνατό γούρι, έχω βάλει και το γούρι της γιαγιάς τι νομίζετε έτσι ήρθα», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.