DWTS: Αποθεώθηκε από την κριτική επιτροπή η Μιλλούση - «Αχ ρε Πετρούνια την χαίρεσαι στο σπίτι»

«Κοκκίνησε» από τα θετικά σχόλια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
DWTS: Αποθεώθηκε από την κριτική επιτροπή η Μιλλούση - «Αχ ρε Πετρούνια την χαίρεσαι στο σπίτι»

Τον τελευταίο καιρό την Βασιλική Μιλλούση την βλέπουμε στο χορευτικό φιλανθρωπικό show του STAR, το «Dancing with the stars». Η ίδια από τα πρώτα κιόλας live έχει δείξει πως θα ήθελα αρκετά να έπαιρνε την νίκη καθώς κάθε φορά καταφέρνει να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή.

Στο αποψινό live της Κυριακής 5/12, το show έχει αφιέρωμα σε δεκαετίες, με χορούς και τραγούδια που όλοι μας έχουμε αγαπήσει. Έτσι, η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής χόρεψε με τον παρτενέρ της Μαξίμ, μια εκπληκτική samba, βάζοντας "φωτιά" στη σκηνή.

Μάλιστα, η κριτική επιτροπή έμεινε "άναυδη" αφού οι κριτές έχουν αναγνωρίσει στην ίδια πως έχει βρει για τα καλά τις ισορροπίες ανάμεσα στον χορό και τον αθλητισμό.

Η εμφάνιση της Βασιλικής Μιλλούση στο DWTS

"Κάθε φορά η καρδιά μου χτυπάει δυνατά που χορεύεις" - Συγκινήθηκε η Καγιά με την Μιλλούση

Πρώτοι εμφανίστηκαν στο αποψινό (31/10) DWTS η Βασιλική Μιλλούση και ο παρτενέρ της, Μαξίμ. Το ζευγάρι για ακόμη μια φορά σημείωσε μια φοβερή εμφάνιση.

Φυσικά, τόσο οι κριτές όσο και το κοινό τους αποθέωσαν, ενώ μεγάλη ήταν η συγκίνηση και της Βίκυς Καγιά, η οποία εξομολογήθηκε πως κάθε φορά που τη βλέπει η καρδιά της χτυπά πολύ δυνατά.

«Έχεις προσφέρει τόσα πολλά στον αθλητισμό, έχεις μυήσει τόσα νέα κορίτσια στην ενόργανη. Είσαι εξαιρετική, εμένα όλη η παρουσία σου εδώ με συγκινεί, κάθε φορά η καρδιά μου χτυπάει δυνατά που χορεύεις, είσαι υπέροχη», της είπε η παρουσιάστρια. Σε όλα αυτά φυσικά συμφώνησε και η Μαρίνα Λαμπροπούλου η οποία μάλιστα της έδωσε πρώτο 9αρι! Να υπενθυμίσουμε πως η αθλήτρια αποκάλυψε πως βίωσε μια πολύ δύσκολη εβδομάδας, μετά τα όλα όσα έγιναν με τον Λευτέρη Πετρούνια.