Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης δεν πρόκειται να ξεμπλέξει από τις σκοτεινές δουλειές

Οι εξελίξεις της σειράς για τη Δευτέρα 13/6

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης δεν πρόκειται να ξεμπλέξει από τις σκοτεινές δουλειές

Οι εξελίξεις για τη Γη της Ελίας θα είναι άλλο σε ένα ακόμη επεισόδιο συγκλονιστικές μιας και τη Δευτέρα 13/6 το κοινό αναμένεται να δει αφενός το αγαπημένο ζευγάρι, Φίλιππο και Βασιλική σε προσωπικές και όμορφες στιγμές στο ταξίδι τους και αφετέρου τον Στάθη να να κλείνει συμφωνία με τον Δημοσθένη και παράλληλα να κάνει μια κίνηση για το πρόσωπο της Εύας.

Οι εξελίξεις στη Γη της Ελίας για τη Δευτέρα 13/6

Ο Δημοσθένης ξεκαθαρίζει στον Κωνσταντίνο πως δεν πρόκειται να ξεμπλέξει εύκολα από τις σκοτεινές δουλειές που κάνουν. Για τον λόγο αυτό, του συστήνει να κρατήσει την Ισμήνη μακριά από το γραφείο του. Η Ιουλία προσπαθεί να λογικέψει τη Μυρτάλη, η οποία υιοθετεί πρακτικές και απόψεις του πατέρα της, αλλά εκείνη δεν ακούει πια κανέναν.

Ο Χρήστος προσλαμβάνει, δοκιμαστικά, τον Αλέξη στην ταβέρνα, ως σερβιτόρο. Η Μαργαρίτα, όμως, εξακολουθεί να ανησυχεί για την κατάσταση της ψυχικής του υγείας. Ο Ισίδωρος εφευρίσκει τρόπους για να έρχεται σε επαφή με τη Φανή και το παιδί. Ο Φίλιππος και η Βασιλική ξεκινούν για τη Σύμη, αφού πρώτα κάνουν στάση στη Ρόδο. Το ζευγάρι ζει ξέγνοιαστες στιγμές, απολαμβάνοντας τις βόλτες του στο νησί των Ιπποτών.

Η Ευτυχία μαθαίνει ότι περιμένει αγόρι, γεγονός που κάνει ιδιαίτερα ευτυχισμένους τον Αποστόλη και την Άννα. Ο Στάθης αναγκάζεται να κλείσει συμφωνία με τον Δημοσθένη, η οποία δεν είναι καθόλου συμφέρουσα, ενώ μέρα με τη μέρα συνειδητοποιεί ότι του λείπει η Εύα. Η Αθηνά βρίσκει ένα όπλο στο γραφείο του Ιπποκράτη και παραξενεύεται.

Οι εξελίξεις της σειράς για την Τρίτη 14/6

Ο Φίλιππος και η Βασιλική φτάνουν στη Σύμη, όπου εκπληρώνουν το τάμα στον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Ο Στέφανος προσλαμβάνει επιστάτη για τους ελαιώνες και η Αρετή συνειδητοποιεί πως η απόφασή του να φύγει είναι οριστική. Η Φανή, μετά από επιμονή της Αγγελικής, καλεί τον Ισίδωρο και τον Μάνο στην Αθήνα.

Γη της Ελιάς

Ο Πότης βγαίνει ραντεβού με την Αλκμήνη. Η Ιουλία και ο Γιώργης απογοητεύονται ακόμα μια φορά που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί, με την Ιουλία να του ανακοινώνει πως δεν επιθυμεί να προχωρήσει σε εξωσωματική. Ο επίμονος εκβιασμός του Δημήτρη στην Αθηνά τη βγάζει εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να τον βρίσει, ξεχνώντας πως η Αναστασία είναι στην κουζίνα και τους ακούει.

Ο Πότης και ο Λεωνίδας περπατούν στο βουνό και γίνονται μάρτυρες ενός πολύ τρυφερού ενσταντανέ.