Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαρία Καλάβρια σου δείχνουν τον πιο fun τρόπο για γυμναστική στο σπίτι

Μαζί με το ζευγάρι σου!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαρία Καλάβρια σου δείχνουν τον πιο fun τρόπο για γυμναστική στο σπίτι
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ 01.04.2020 01:01
Από Youweekly Team

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μαζί με την αγαπημένη του Μαρία Καλάβρια, εμφανίστηκαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και έδειξαν στο τηλεοπτικό κοινό τον πιο fun τρόπο με τον οποίο μπορούν να κάνουν γυμναστική στο σπίτι με το ζευγάρι τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι δεν αφήνει την καραντίνα να το πάει πίσω και συνεχίζει το πρόγραμμα γυμναστικής του κανονικά.

Έτσι, σήμερα εμφανίστηκαν μαζί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αφού μίλησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το πώς βιώνει την όλη κατάσταση της καραντίνας, έδειξε μαζί με την αγαπημένη του, μερικές ασκήσεις που μπορεί κανείς να κάνει στο σπίτι μαζί με το ταίρι του!

Οι δυο τους είναι μαζί τρία χρόνια και ήταν πραγματικά ανεκτίμητη η αντίδραση τους όταν ρωτήθηκαν για το αν το πάνε για γάμο!

Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαρία Καλάβρια

Πριν από λίγο καιρό του "πιάσαμε" στα πράσα μαζί

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr "έπιασε" στα πράσα τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την επί 3 χρόνια σύντροφό του, Μαρία Καλάβρια, σε νυχτερινή τους έξοδο και η αλήθεια ήταν πως και οι δυο φαίνονταν πιο ευτυχισμένοι και ανανεωμένοι από ποτέ!

Σε πείσμα όσων έζησαν τον δεσμό τους από την πρώτη μέρα της γνωριμίας τους και έλεγαν πως δεν θα ταίριαζαν επειδή και οι δύο είναι πολύ έντονες προσωπικότητες, αλλά ακόμη περισσότερο σε απάντηση κάποιων ανώνυμων δημοσιευμάτων που τους ήθελαν χωρισμένους, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαρία Καλάβρια αποδεικνύουν κάθε φορά πως ο έρωτάς τους δεν μπορεί τόσο εύκολα να... ραγίσει.

Δημήτρης Αλεξάνδρου Μαρία Καλάβρια

Το ζευγάρι βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας και αποφάσισε να περάσει το βράδυ μαζί με φίλους του, με τα τραγούδια της αγαπημένης τους Άννας Βίσση στο Ηotel Ermou. Έφτασαν στο μαγαζί λίγο μετά τις δώδεκα και έμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, λίγο πριν λήξει το πρόγραμμα. Ο Δημήτρης δεν άφησε από την αγκαλιά του τη γυναίκα της ζωής του, όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU, και εκείνη δεν σταμάτησε στιγμή να του τραγουδά και να του μιλά τρυφερά. Είχαν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον, δεν τους ενδιέφερε κανείς και απολάμβαναν τις στιγμές τους χορεύοντας και τραγουδώντας.

Μετά τη συμβίωση έρχεται ο γάμος για Μαρία Καλάβρια και Δημήτρη Αλεξάνδρου;

Δημήτρης Αλεξάνδρου σχέση διαφορά ηλικίας με Καλάβρια

"Τον έχω σκεφτεί τον γάμο, δεν τον φοβάμαι και θα τον έκανα μόνο και μόνο για τη γυναίκα. Πιο εύκολα νιώθω το παιδί παρά το γάμο. Το παιδί το θέλω και η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να κάνω.", είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μεταξύ άλλων, στην Ελένη Μενεγάκη όταν εκείνη τον ρώτησε εάν σκέφτεται να παντρευτεί τη Μαρία Καλάβρια. Η χημεία που έχει το ζευγάρι στην προσωπική του ζωή είναι αντίστοιχη με εκείνη που έχει και στην επαγγελματική του, καθώς τον τελευταίο χρόνο εκτός από την συμμετοχή του στην εκπομπή του ALPHA, και τις φωτογραφίσεις ως μοντέλο για διαφημιστικές, εργάζεται σε καθημερινή βάση στο κέντρο αισθητικής "Mc Medical Center", το οποίο και έχει δημιουργήσει ο Δημήτρης στο Κολωνάκι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρία Καλάβρια: Αποκάλυψε την ηλικία της και μίλησε ανοικτά για τις πλαστικές της! «Με κοιτάνε στο πρόσωπο και ρωτάνε...»!

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Απαντάει δημόσια αν είναι ζευγάρι με την Φαίη! «Εγώ είμαι η αιτία που χώρισε…»!

Share