Πόνος στις αρθρώσεις; Αυτή είναι η καλύτερη λύση

Πόνος στις αρθρώσεις; Αυτή είναι η καλύτερη λύση
Το καλοκαίρι αποτελεί σίγουρα την πιο ανέμελη εποχή του χρόνου και όλοι απολαμβάνουμε τις όμορφες στιγμές και την ξεγνοιασιά που μας προσφέρουν οι τρεις μήνες του θέρους. Για να ζήσουμε, όμως, όπως θέλουμε οφείλουμε να σεβαστούμε το σώμα και την υγεία μας. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι παθήσεις ή τα συμπτώματα που κάνουν για πρώτη ή για πολλοστή φορά την εμφάνισή τους. Ένα από αυτά είναι και οι πόνοι στις αρθρώσεις. Η μεταβολή της θερμοκρασίας καθώς και η εμφάνιση κατά περιόδους της υγρασίας επιβαρύνουν πολλές φορές την κατάσταση. Το Collagen Pro-Active όμως είναι εδώ για να σε βοηθήσει, να σε φροντίσει και να σου δώσει την καλύτερη δυνατή λύση.

ac1Γιατί Collagen Pro-Active;

Γιατί είναι το πρώτο αυθεντικό κολλαγόνο και το καλύτερο συμπλήρωμα διατροφής τόσο για τον άντρα όσο και για τη γυναίκα. Μάλιστα, σε συνδυασμό με το μαγνήσιο και το σύμπλεγμα βιταμινών Β (Β1, Β2, Β5, Β6) συμβάλλει στην ανάπλαση του χόνδρου των αρθρώσεων, ενώ βοηθά την επιδερμίδα σου να επανακτήσει τη χαμένη λάμψη της μέσα από μια νεανική όψη.

Χαρακτηριστικό είναι εξάλλου ότι το Collagen Pro-Active, όπως προκύπτει και από τις κλινικές και προκλινικές μελέτες που έχουν γίνει, δρα αποτελεσματικά στην ανάπλαση των χόνδρων με ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες. Ακόμα, η υγρή, πόσιμη μορφή του ενζυματικά υδρολυμένου κολλαγόνου απορ­ροφάται από τον αν­θρώπινο οργανισμό σε ποσοστό πάνω από 95%. Σημείωσε ότι κυκλοφορεί περισσότερο από 20 χρόνια σε ευρωπαϊκές χώρες, ενώ μόνο στην Ελλάδα έχουν ληφθεί πάνω από 35 εκατ. δόσεις χωρίς αλληλεπιδράσεις με οποιαδήποτε φάρμακα ή άλλα συμπληρώματα διατροφής.

ac2

Πώς λειτουργεί

-Η συστηματική λήψη του βοήθά κατά 84.2% στην καλύτερη κινητικότητα και μείωση του πόνου. (1996, Archer A and Pujol P).

-Κατανέμεται και συσσωρεύεται στον αρθρικό χόνδρο (κλινική μελέτη του 1999), δηλαδή εκεί ακριβώς που είναι απαραίτητο βοηθώντας στην καλή λειτουργία των αρθρώσεων.

-Ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου τύπου II από τον οργανισμό (κλινική μελέτη του 2003), η οποία συμπληρώνεται με σύμπλεγμα βιταμινών Β, που διεγείρει τις μεταβολικές διαδικασίες, και μαγνήσιο που ενισχύει τη σύνθεση πρωτεϊνών.

-Προσφέρει μια υγιή και λαμπερή όψη σε επιδερμίδα, μαλλιά και νύχια, τα οποία ενισχύει. Επίσης, ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος το δέρμα αντιμετωπίζοντας την φθορά του χρόνου, που αποτυπώνεται στο πρόσωπό σου μέσα από λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενώ βελτιώνει και το περίγραμμά του. Μην ξεχνάς ότι το Collagen Pro-Αctive είναι φυσικό βιοαπορροφήσιμο προϊόν ενζυματικής υδρόλυσης, διαδικασία ίδια με εκείνη που ακολουθεί ο ανθρώπινος οργανισμός για την παραγωγή κολλαγόνου.

Δοσολογία: Λαμβάνετε ένα καπάκι (20ml) ημε­ρησίως. Μπορείτε να το πιείτε σκέτο ή να το αραιώσετε με νερό ή τσάι. Προτεινόμενη ώρα δοσολογίας: ½ με 1 ώρα πριν από το βραδινό ύπνο.

Απο­τελεί τη μοναδική ολοκληρωμένη πρόταση για την υγεία και την ομορφιά.

ac3

 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ

Αποκλειστική διάθεση για Ελλάδα & Κύπρο: COLLAGEN POWER A.E

Γραφεία: Λεωφ. Συγγρού 226, Καλλιθέα Τ.Κ. 176 72. Τηλ.: 801 300 3100 (αστική χρέωση) & 213 008 1013, Fax: 211 800 5435.

e-mail: info@collagenpower.gr. Μάθετε περισσότερα στο www.collagenpower.gr

Facebook: Collagen Pro-Active

Twitter: Collagen Pro-Active

 

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Η νέα επαναστατική μέθοδος αδυνατίσματος: Χάσε όλα τα περιττά κιλά με τη eurodiet

Το συστατικό που απογειώνει τη διατροφή και την υγεία σου- Πόσο συχνά το εντάσσεις στη δίαιτά σου;

Οι πιο χορταστικές και υγιεινές μπάρες δημητριακών που θα βοηθήσουν τη δίαιτά σου

Τα καλύτερά μας σήμερα:


Σάπισαν στο ξύλο τον Άκη Τσοχατζόπουλο, μέσα στο κελί! Στιγμές σοκ με επικίνδυνο βαρυποινίτη! «Τι φωνάζεις μωρή πατσαβούρα»


Αυτό δεν το περιμέναμε! Δείτε με ποιον παρουσιαστή θα συνεργαστεί ο Γιώργος Λιάγκας!


Η νέα φωτογραφία της Νανάς Καραγιάννη από το νοσοκομείο που χαροποίησε τους πάντες – Τελείως διαφορετική η εικόνα της!