Καλλονή βρήκε τον θάνατο από σεξουαλικό παιχνίδι μέσα σε τουαλέτα ξενοδοχείου!

Είδηση σοκ!

Καλλονή βρήκε τον θάνατο από σεξουαλικό παιχνίδι μέσα σε τουαλέτα ξενοδοχείου!

Μια είδηση σοκ είδε το φως της δημοσιότητας, με καλλονή να βρίσκει τον θάνατο έπειτα από σεξουαλικό παιχνίδι μέσα σε τουαλέτα ξενοδοχείου.

Τι συνέβη; Διαβάστε παρακάτω...

Η 22χρονη Anna Florence Reed εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο μπάνιο του δωματίου που μοιραζόταν με τον φίλο της, το πρωί της Τρίτης

Νεκρή στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στην Ελβετία βρέθηκε μια Βρετανίδα, με τον Γερμανό σύντροφό της να ισχυρίζεται ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από «σεξουαλικό παιχνίδι» που πήρε άσχημη τροπή.

Η 22χρονη Anna Florence Reed εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο μπάνιο του δωματίου που μοιραζόταν με τον φίλο της. Φτάνοντας στο σημείο λίγη ώρα αργότερα, οι τραυματιοφορείς επιβεβαίωσαν τον θάνατό της.

Σύμφωνα με τον ελβετικό Τύπο, η σορός της νεαρής κοπέλας βρέθηκε στις 7 το πρωί της Τρίτης, μετά από παράπονα πελατών του ξενοδοχείου για φωνές που ακούγονταν από το δωμάτιό της κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το ζευγάρι είχε φτάσει στο ξενοδοχείο Ramada La Palma au Lac στο Λοκάρνο τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την Corriere del Ticino, ο 29χρονος Γερμανός που διέμενε με την κοπέλα στο ίδιο δωμάτιο έχει τεθεί υπό κράτηση και ισχυρίζεται ότι η σύντροφός του πέθανε από ασφυξία, κατά τη διάρκεια ενός sex game που κατέληξε τραγικά. Ακόμη ένα μοντέλο είχε τραγικό τέλος όταν έπεσε από τον 20ο όροφο ξενοδοχείου.

Τοπικά ΜΜΕ ωστόσο μεταδίδουν ότι η κοπέλα έφερε τραύματα στο σώμα της, όπως αμυχές και μικρά κατάγματα.

Απομένει να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος της κοπέλας οφείλεται πράγματι σε ατύχημα ή εάν πρόκειται για έγκλημα πάθους.

Θάνατος σοκ με 21χρονη φοιτήτρια! Μπήκε σε ταξί και βρέθηκε νεκρή!

Ένα λάθος έμελλε να στοιχίσει τη ζωή της 21χρονης Samantha Josephson, που βρέθηκε νεκρή σε ταξί!


Ήταν 2 τα ξημερώματα. Η νεαρή φοιτήτρια είχε μόλις αποχαιρετήσει τους συμφοιτητές της από το πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας μετά από μία βραδιά διασκέδασης. Διαβάστε παρακάτω....

Είχε καλέσει Uber για να τη μεταφέρει στο σπίτι της. Έτσι όταν ένα μαύρο αυτοκίνητο Chevy Impala σταμάτησε μπροστά της, νόμιζε πως ήταν αυτό που είχε «φωνάξει» για να τη γυρίσει πίσω.

Όμως η Samantha δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι της. Βρέθηκε νεκρή 14 ώρες αργότερα, σε αγροτική περιοχή, περίπου 144 χιλιόμετρα από την Κολούμπια.

Η 21χρονη φοιτήτρια που μπήκε σε ταξί και βρέθηκε νεκρή!

Η 24χρονη Samantha. Πηγή φωτογραφίας: Aστυνομία της Columbia


Συνελήφθη ένας 24χρονος


Για τον φόνο της νεαρής φοιτήτριας συνελήφθη ο Nathaniel David Rowland. Ο νεαρός άνδρας κατηγορείται ότι την απήγαγε και στη συνέχεια τη σκότωσε, ενώ έχει προφυλακιστεί.

Η 21χρονη φοιτήτρια που μπήκε σε ταξί και βρέθηκε νεκρή!


Το αίμα της βρέθηκε στο όχημά του


Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Κολούμπια ανέφερε πως οι Αρχές εντόπισαν το αίμα της 21χρονης στο αυτοκίνητο του 24χρονου συλληφθέντα.

Πώς όμως έφτασαν στα ίχνη του; Οι συμφοιτητές της Samantha άρχισαν να ανησυχούν όταν την επόμενη μέρα στη μία και μισή το μεσημέρι δεν είχαν νέα. Έτσι ειδοποίησαν την αστυνομία. Μετά από μερικές ώρες και συγκεκριμένα στις 4 το απόγευμα, κυνηγοί βρήκαν τη σορό της 21χρονης σε δασώδη περιοχή στην κομητεία Clarendon.

Αφού ταυτοποιήθηκε, οι αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν το όχημα στο οποίο είχε επιβιβαστεί την προηγούμενη νύχτα. Το εντόπισαν από κάμερες ασφαλείας και όταν ζήτησαν από τον οδηγό να βγει έξω εκείνος προσπάθησε να το σκάσει.

Η Samantha ενώ περίμενε το Uber της, μην έχοντας ιδέα για το τι θα επακολουθούσε.Πηγή φωτογραφίας: Aστυνομία της Columbia

Οι έρευνες μέσα στο αυτοκίνητο, αποκάλυψαν το αίμα της Samantha στη θέση του συνοδηγού, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχαν διάφορα καθαριστικά και χλωρίνη προκειμένου ο κατηγορούμενος να «εξαφανίσει» κάθε στοιχείο. Το κινητό της φοιτήτριας εντοπίστηκε στο διαμέρισμα του συλληφθέντα, ενώ οι κλειδαριές του αυτοκινήτου του ήταν ενεργοποιημένες ώστε να μην μπορεί κανείς να ανοίξει από μέσα την πόρτα.


Προς το παρόν η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα άλλες λεπτομέρειες για το έγκλημα.