«Είναι φρικιαστικό, είναι απάνθρωπο...» - "Τσακίζει" με τα λόγια της η Ιωάννα Μαλέσκου

«Δεν έχουμε γίνει όλες ακόμα μαμάδες αλλά...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είναι φρικιαστικό, είναι απάνθρωπο...» -

Με αφορμή τις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ωρών με την υπόθεση της Πάτρας, και τη σύλληψη της μητέρας ώστε να απολογηθεί στον ανακριτή, ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης 31/3 η Ιωάννα Μαλέσκου με τα όσα συμβαίνουν.

Η παρουσιάστρια, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συναισθηματική της φόρτιση για τον θάνατο των τριών παιδιών κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ από τα δικαστήρια που μετέδωσε η ρεπόρτερ στον αέρα της εκπομπής και μίλησε με λόγια που συγκινούν.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για την 33χρονη

«Μια μάνα να χορηγεί αυτή την ουσία στο παιδί της και να αντέχει να βλέπει ότι αυτή προκαλεί. Και όχι μόνο αντέχει να το βλέπει αλλά πιθανώς απογοητεύεται από την εξέλιξη των πραγμάτων και επιμένει μέχρι τελικά να έρθει ένα τέλος» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου και συνέχισε: «Εδώ πονάει το παιδί σου και κλαίει, δεν ξέρεις τι του φταίει και μέχρι να βρεις τι του φταίει έχει περάσει η μισή σου ζωή μπροστά από τα μάτια σου και σε πιάνει η καρδιά σου».

«Και ναι, δεν έχουμε γίνει όλες ακόμα μαμάδες αλλά νιώθουμε και καταλαβαίνουμε απόλυτα τι σημαίνει αυτό. Βλέπεις και σκέφτεσαι ένα παιδάκι να έχει λυγμούς, να ξέρεις ότι εσύ το έχεις προκαλέσει αυτό και να επιμένεις. Να έχεις αυτή την ψυχραιμία και αυτή τη διαύγεια να συνεχίζεις και να επιμένεις μέχρι να το εξολοθρεύσεις. Είναι αδιανόητο. Είναι αδιανόητο. Είναι φρικιαστικό, είναι σκληρό, είναι απάνθρωπο, είναι πέρα από κάθε φαντασία.

Όσο λογικοί και όσο ψύχραιμοι και αν προσπαθούμε όλοι μας να είμαστε, για να μεταφέρουμε όλο το ρεπορτάζ και να περιμένουμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, σε πνίγει αυτό το ανθρώπινο. Σφίγγεται και δένει κόμπο ο λαιμός και η ψυχή σου να σκέφτεσαι και μόνο τη διαδικασία μέσα από φρικιαστικές λεπτομέρειες που αναδύονται μέσα από το ρεπορτάζ» συμπλήρωσε.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πήρε προθεσμία να απολογηθεί - Πότε και τι ώρα;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την τραγωδία στην Πάτρα όπου έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες καθώς πριν από λίγη ώρα είδαμε την Ρούλα Πισπιρίγκου να ανεβαίνει τα σκαλιά των δικαστηρίων για να βρεθεί στον εισαγγελία υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ωστόσο η ίδια πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι όπου αναμένεται να απολογηθεί στην 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα καθώς κατηγορείται ότι δολοφόνησε την κόρη της, Τζωρτζίνα από πρόθεση.

Επιπλέον να τονίσουμε πως ο Απόστολος Λύτρας ο οποίος ήταν συνήγορος υπεράσπισης ανακοίνωσε πως παραιτήθηκε από την συγκεκριμένη υπόθεση.