Πάτρα: Στο φως αδημοσίευτες φωτογραφίες της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν την απόπειρα αυτοκτονίας

Μια ημέρα πριν το μοιραίο βράδυ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Στο φως αδημοσίευτες φωτογραφίες της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν την απόπειρα αυτοκτονίας

Φωτογραφίες από την Ρούλα Πισπιρίγκου μία ημέρα πριν κάνει την απόπειρα αυτοκτονίας παρουσίασε το βράδυ της Τρίτης 12/4 το STAR, μιας και η ζωή της κατηγορουμένης πριν από τον γάμο έχει μπει για τα καλά εδώ και μέρες στο μικροσκόπιο, όσο εκείνη βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό.

Στις 31 Ιανουαρίου του 2012 τα ξημερώματα, η 33χρονη, που τότε ήταν 23, βρισκόταν σε γενέθλια φίλης της και όλα ήταν μια χαρά. Την επόμενη μέρα, όμως, την βρήκαν αναίσθητη, καθώς είχε καταναλώσει πολλά χάπια. Είχε χωρίσει με τον τότε σύντροφό της και προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της.

«Είχε στεναχωρηθεί και εννοείται με είχε ενοχλήσει. Της είχα πει μην κάνεις βλακείες, προσπάθησα να την παρηγορήσω, της έλεγα ότι δεν τελείωσε και ο κόσμος και υπάρχουν πολλοί άντρες. Είχα πειστεί ότι δε θα έκανε κάτι, πάραυτα το έκανε» λέει η φίλη της Ρούλας που την βρήκε αναίσθητη.

«Ήταν αρκετά εγωκεντρική προσπαθούσε να είναι λίγο πιο μπροστά από τις άλλες κοπέλες … Για αυτήν ήταν ο Θεός της, αυτόν τον Θεό πίστευε και κανέναν άλλον. Ήταν κάτι παθολογικό. Δεν τον άφηνε ποτέ να είναι μόνος, πάντα ήταν μαζί. Στα γήπεδα, στις καφετέριες, στη νυχτερινή διασκέδαση. Ήταν ο φρουρός του. Αν τον κοίταγε μια άλλη γυναίκα θα αγριοκοίταγε και θα έπιανε το Μάνο, θα χόρευε μαζί του και θα έδειχνε ότι αυτός είναι δικός μου», δήλωσε μια συμμαθήτριά της.

Αδημοσίευτες φωτογραφίες της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν την απόπειρα αυτοκτονίας

Βίντεο ντοκουμέντο από την ξέφρενη διασκέδαση της Πισπιρίγκου και του Δασκαλάκη μετά τον θάνατο της Μαλένας

Λίγο καιρό μετά τον χαμό της Μαλένας, περίπου ένα χρόνο αργότερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία είναι αντιμέτωπη με μία νέα καθημερινότητα μέσα στη φυλακή, και ο Μάνος Δασκαλάκης είχαν εντοπιστεί να διασκεδάζουν στο καρναβάλι της Πάτρας.

Το βίντεο από εκείνη τη στιγμή βγήκε στο φως της δημοσιότητας την Τρίτη 12/4 και η οργή του κόσμου είναι απερίγραπτη.

Παρόμοιο σκηνικό είχε συμβεί και μετά τον θάνατο του μικρότερου παιδιού του ζευγαριού, της Ίριδας, όπου ο πατέρας είχε βρεθεί σε νυχτερινό κέντρο, 8 μήνες μετά, για να τραγουδήσει και είχε αναρτήσει βίντεο από αυτή την εμφάνιση στα μέσα κοινωνικής του δικτύωσης.