Τραγωδία Εύοσμος: Ελεύθερος αφέθηκε ο ο 15χρονος για τον θάνατο του φίλου του, Νίκου

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Εύοσμος: Ελεύθερος αφέθηκε ο ο 15χρονος για τον θάνατο του φίλου του, Νίκου

Η τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής 22/4 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης έχει συγκλονίσει τους πάντες καθώς ο 15χρονος ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον συνομήλικο φίλο του, οδηγήθηκε σήμερα 23/4 στον Εισαγγελέα.

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον 15χρονο από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Ωστόσο, λίγο αργότερα ο 15χρονος που κρατούσε το κυνηγετικό όπλο και ο 56χρονος πατέρας του αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους. Μάλιστα, η εισαγγελέας ζήτησε να γίνει περαιτέρω έρευνα για να διακριβωθούν οι συνθήκες της ανθρωποκτονίας. Να τονίσουμε επίσης πως από τις Αρχές κατασχέθηκαν δυο κυνηγετικά όπλα και ένας κάλυκας.

Το χρονικό της υπόθεσης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Το δραματικό συμβάν εκτυλίχθηκε στο σπίτι του μαθητή που πυροβόλησε και σκότωσε τον 15χρονο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο φίλος του θύματος τού πρότεινε να του δείξει τα όπλα του πατέρα του. Οι δύο τους βρέθηκαν στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, όπου υπήρχαν δύο καραμπίνες. Για την υπόθεση συνελήφθη ο συνομήλικος φίλος του θύματος και ο πατέρας του.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό διερευνώνται από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Ο 15χρονος ισχυρίστηκε αρχικά στις Αρχές πως ο φίλος έπεσε αναίσθητος επειδή χτύπησε το κεφάλι του στη γωνία τραπεζιού. Λίγο αργότερα παραδέχθηκε πως τον πυροβόλησε καταλάθος.

Τραγωδία Εύσμος

Για την υπόθεση συνελήφθη συνομήλικος του ημεδαπός καθώς και ο 56χρονος πατέρας του, ενώ κατασχέθηκαν δυο κυνηγετικά όπλα και ένας κάλυκας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης ενώ στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.