28χρονος έπεσε νεκρός από έκρηξη πυροσβεστήρα

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
28χρονος έπεσε νεκρός από έκρηξη πυροσβεστήρα

Μία ημέρα μετά τον σοβαρό τραυματισμό άνδρα σε βραχώδες σημείο της Βουλιαγμένης, έγινε γνωστό πως ένα εργατικό ατύχημα. Είναι γεγονός πως όσο οι εργαζόμενοι δεν είναι προσεκτικοί και όσο οι εργοδότες δε φροντίζουν να είναι κατάλληλες οι συνθήκες εργασίας, αυτά θα εξακολουθούν να συμβαίνουν.

Έτσι λοιπόν, την Τρίτη 7/6 έγινε γνωστό ο θάνατος ενός 28χρονου, ανθυποπλοίαρχου, που εργαζόταν σε δεξαμενόπλοιο με σημαία από τις Μπαχάμες. Ο νεαρός εργαζόταν σε ιδιωτικό ναυπηγείο στο λιμάνι της Ελευσίνας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατός του προκλήθηκε από την έκρηξη πυροσβεστήρα κατά τη διάρκεια αναγόμωσης.

Πέθανε ανθυποπλοίαρχος από έκρηξη πυροσβεστήρα

Τον άνδρα παρέλαβε όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ από την Λιμενική Αρχή παραγγέλθηκε να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή με σκοπό να γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία για τον θάνατό του.

Ασθενοφόρο

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΤΗΣ

Οι κινήσεις μετά τον θάνατο του 28χρονου

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας, συνελήφθησαν ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος του εν λόγω πλοίου, ενώ διενεργείται προανάκριση προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του συμβάντος.

Σύλληψη
ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ - ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος του δεξαμενόπλοιου συνελήφθησαν από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας, ενώ διενεργείται προανάκριση προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του συμβάντος.