Αναστάτωσε την Μύκονο - Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν με τον ξέφρενο χορό της Μαρίνας Πατούλη

Έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αναστάτωσε την Μύκονο - Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν με τον ξέφρενο χορό της Μαρίνας Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στην Μύκονο για τις ημέρες του Πάσχα και αναστάτωσε όλο το νησί με τις εμφανίσεις της. Έχοντας τραβήξει πολλά σχόλια με το μίνι ροζ φόρεμα που φόρεσε το Μεγάλο Σάββατο, ήρθε να ταράξει και πάλι τα νερά του Instagram με τον ξέφρενο χορό της.

Η πρόεδρος της Unesco βορείων προαστίων, διασκέδασε παρέα με φίλους στο νησί των ανέμων, τρώγοντας, πίνοντας και χορεύοντας. Μάλιστα, δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο ξέφρενος χορός της Μαρίνας Πατούλη στη Μύκονο

«Καλό Πάσχα κ από εμάς!!!Χρόνια πολλά Ελλάδα από την όμορφη Μύκονο με αγαπημένους φίλους!!», έγραψε η Μαρίνα Πατούλη στο προφίλ της και στα σχόλια επικράτησε χαμός.

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της

Σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση προχώρησε πριν μερικές ώρες η Μαρίνα Πατούλη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μιας και πολύ συχνά τον χρησιμοποιεί για να μοιραστεί σκέψεις και φωτογραφία, όπως έκανε και μια πρόσφατα για το νέο ξεκίνημα στην δουλειά της.

Η Πρόεδρος της UNESCO συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία της μαζί με μερικά παιδάκια, με αφορμή την χθεσινή της μέρα, που ήταν ημέρα γιορτής για το παιδικό βιβλίο.

«Ημέρα γιορτής για το παιδικό βιβλίο η σημερινή, και είναι ευκαιρία να φέρουμε στο επίκεντρο τη σημασία του βιβλίου στην ανάπτυξη του παιδιού. Η ανάγνωση και το διάβασμα βιβλίων είναι ωφέλιμο για τα παιδιά κάθε ηλικίας. Μέσα από το βιβλίο τα παιδιά μπορούν να προσεγγίσουν τα συναισθήματά τους, να μάθουν να βρίσκουν την κρυμμένη ηθική πίσω από τις πράξεις των ηρώων. Το διάβασμα οξύνει το παιδικό μυαλό, δρα θετικά στην παιδική ψυχή, βοηθά στην εξωτερίκευση των φόβων και στην καλύτερη διαχείρισή τους, ενθαρρύνει τη φαντασία και την ανάπτυξη της δημιουργικής γραφής προτρέποντας τα παιδιά να πλάσουν τις δικές τους ιστορίες και τους δικούς τους ήρωες.

Ως Όμιλος για την #UNESCO Bορείων Προαστίων, στο πλαίσιο του προγράμματος του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης, έχουμε εντάξει αφηγήσεις παραμυθιών με στόχο να προωθήσουμε στα παιδιά την αγάπη για τη φιλαναγνωσία αλλά και να διευρύνουμε μέσα από τη μαγεία του παραμυθιού τις δημιουργικές τους αναζητήσεις. Το βιβλίο αποτελεί ένα μοναδικό παιδαγωγικό “εργαλείο” που την αξία του δεν μπορεί να αντικαταστήσει καμία μορφή τεχνολογίας. Αποτελεί το “αντίδοτο” στην αρνητική επίδραση των νέων τεχνολογιών στην εύρυθμη ψυχοκοινωνική ανάπτυξη του παιδιού.

Σε κάθε πολιτισμένη κοινωνία, το βιβλίο και η πρόσβαση στις βιβλιοθήκες δεν είναι προνόμιο αλλά δικαίωμα κάθε παιδιού. Οι βιβλιοθήκες αποτελούν ζωντανά κύτταρα μάθησης και καλλιέργειας στην υπηρεσία της κοινωνίας και του παιδιού. Τα βιβλία, εκτός από γνώση και απόλαυση, μεταδίδουν ανθρώπινες αξίες και αρετές, διαμορφώνουν τους αυριανούς ευαισθητοποιημένους και καλλιεργημένους πολίτες», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.