Εμφανίστηκε μόνη στην 48η Επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας - Χωρισμός "βόμβα" για γνωστό ζευγάρι

Από πότε ήταν μαζί;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Εμφανίστηκε μόνη στην  48η Επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας - Χωρισμός

Οι φήμες άρχισαν να "φουντώνουν" ολοένα και περισσότερο όταν η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εκπρόσωπος Τύπου της ευρωομάδας εμφανίστηκε μόνη της στην εκδήλωση για την 48η Επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Αυτό είναι το ζευγάρι που επέλεξε χωριστούς δρόμους

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Secret, χωριστούς δρόμους φαίνεται πως έχει επιλέξει και επίσημα η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου με τον επιχειρηματία, Γιώργο Λεγάκη μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας.

Μάλιστα, η ίδια συζητήθηκε όσο τίποτα άλλο καθώς ή Έλενα Ακρίτα πήρε θέση και έριξε πυρά εναντίον της με αφορμή την τουαλέτα που είχε επιλέξει να φορέσει (δείτε εδώ αναλυτικά τί είχε συμβεί). Κάπου εδώ να τονίσουμε πως το πρώην ζευγάρι ήταν αρραβωνιασμένο από το 2016 , κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στις ΗΠΑ.

Μισέλ - Λεγάκης

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και Γιώργο Λεγάκης

Άννα Μισέλ

Λίγα λόγια για την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Γεννήθηκε το 1967 στη Νέα Υόρκη, πρωτότοκη κόρη του καθηγητή πυρηνικής φυσικής Παναγιώτη Ασημακόπουλου, που καταγόταν από την Πύλο της Μεσσηνίας. Ο Παναγιώτης Ασημακόπουλος ήταν συμμαθητής στη Σχολή Αναβρύτων με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, ο οποίος αργότερα έγινε νονός της Άννας - Μισέλ μαζί με τη σύζυγό του, τέως βασίλισσα Άννα-Μαρία.

Τα πρώτα χρόνια της ζωής της τα έζησε στο Π. Φάληρο στην Αθήνα, ενώ στη συνέχεια με την οικογένειά της μετακόμισε στα Ιωάννινα, όταν ο πατέρας της εξελέγη καθηγητής Πυρηνικής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Σπούδασε Οικονομικά στο Bryn Mawr College της πολιτείας της Πενσυλβάνια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και νομικά με ειδίκευση στις Διεθνείς Νομικές Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Κορνέλ στην πολιτεία της Νέας Υόρκης. Έλαβε περαιτέρω εξειδίκευση στο London School of Economics στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Νομική Σχολή στο Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης στην Ισπανία και στο Institut d'Études Françaises d'Avignon στην Γαλλία.Η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου εργάστηκε ως δικηγόρος στην Νέα Υόρκη, με εξειδίκευση στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές και το διεθνές τραπεζικό δίκαιο και εξακολουθεί να είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Νέας Υόρκης.

Επέστρεψε στην Ελλάδα στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όπου και διηύθυνε το μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα ΕΓΝΑΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ, στα Ιωάννινα με αντικείμενο την Περιφερειακή Ανάπτυξη, τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών και τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα. Παράλληλα, εργάστηκε ως εμπειρογνώμονας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την αξιολόγηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων όπως επίσης και στον ιδιωτικό τομέα σε εταιρίες συμβούλων στις Βρυξέλλες και στο Λουξεμβούργο.