Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών

Συγκινεί για ακόμη μια φορά με τις κινήσεις του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών

31.000 ευρώ δώρισε ο Γιώργος Ασημακόπουλος σε ιδρύματα κατά του παιδικού καρκίνου, αμέσως μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο πρώην παίκτης του Survivor 4 έχει συγκινήσει τους πάντες με την τρυφερή και σημαντική αυτή κίνηση του και μάλιστα πριν μερικές μέρες πραγματοποιήσε τις ευχές 2 παιδιών που νοσούν από λευχαιμία.

Σήμερα, Σάββατο, ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» και έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών. Αμέσως μετά, συναντήθηκε με τον διοικητή του ογκολογικού νοσοκομείου Μαριαννα Β. Βαρδινογιαννη, Μανώλη Παπασάββα και έδωσε μια από τις έξι επιταγές που έχει μοιράσει το ποσό που κέρδισε.

 Γιώργος Ασημακόπουλος δωρεά

"Ζητώ δημόσια συγγνώμη στον Τριαντάφυλλο"

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it κι αφού έλυσε όλες τις απορίες για την επέμβαση που είχε κάνει στους κοιλιακούς του αποφάσισε να προβεί σε μία θαρραλέα πράξη και να ζητήσει συγγνώμη δημόσια μπροστά στο ελληνικό κοινό στον πιο πολυσυζητημένο παίκτη του Survivor, τον Τριαντάφυλλο.

Όπως θυμόμαστε όλοι οι φανατικοί του ριάλιτι οι δυο τους δεν τα πήγαιναν ιδιαίτερα καλά και πολλές φορές ο Ασημακόπουλος είχε κατακεραυνώσει τον τραγουδιστή στην κάμερα.

«Του ζητώ δημόσια συγγνώμη αν έκανα κάτι που τον πείραξε και τον στενοχώρησε. Θεωρώ ότι έκανα κάτι που τον πείραξε αλλά ήταν σε μορφή σάτιρας. Ήταν ένα αστείο. Ίσως τον πείραξε και το καταλαβαίνω. Του ζητώ συγγνώμη».

«Και γω αυτοσαρκάζομαι γιατί δεν έχω κάποιο κόμπλεξ. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου. Αν τον πείραξε, το ξαναλέω, του ζητώ συγγνώμη. Και σε όποια παιδιά πειράχτηκαν» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Είμαι άνθρωπος που ζητά συγγνώμη και όλο αυτό ήταν στο πλαίσιο του παιχνιδιού».

«Τον Τριαντάφυλλο τον αγαπώ πάρα πολύ, μιλήσαμε κιόλας μέσω Instagram» συμπλήρωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.