Survivor 5 trailer 6/3: «Θέλω να σας ανακοινώσω...» - Σε σοκ οι παίκτες με την αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού

Όσα θα δούμε απόψε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 trailer 6/3: «Θέλω να σας ανακοινώσω...» - Σε σοκ οι παίκτες με την αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού

Για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας αυτής της εβδομάδας πρόκειται να αγωνιστούν απόψε 6/3 το βράδυ Διάσημοι και Μαχητές στο Survivor 5. Φυσικά, όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα, το Youweekly είναι εδώ για να σας μεταφέρει όλα τα spoils.

Τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν. Δύο νέοι παίκτες μπήκαν στο παιχνίδι (και λογικά είναι οι τελευταίοι) και σίγουρα θα φέρουν με την σειρά τους αρκετές εντάσεις στην ομάδα, μιας και θα μεταφέρουν πληροφορίες από τον έξω κόσμο.

Εμείς από το πρωί κιόλας της Κυριακής σας έχουμε δώσει όπως πάντα τα spoils τόσο για την ομάδα που νικάει το αποψινό αγώνισμα ασυλίας όσο όμως και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση!

Στο trailer που κυκλοφόρησε μάλιστα πριν λίγες ώρες, φαίνεται πως απόψε θα γίνουν αρκετά πραγματάκια στο νησί! Αρχικά, η Μυριέλλα και ο Τάκης για χιλιοστή φορά σκοτώνονται, με την Κάτια να αναζωπυρώνει ακόμα περισσότερο τις καταστάσεις! Μάλιστα, στο αγώνισμα θα τον δούμε να έχει και έναν σοβαρό τραυματισμό.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, επίσης, ο Γιώργος Λιανός πρόκειται να ανακοινώσει στους παίκτες τα στατιστικά τους, με 2 μάλιστα μάλιστα να έχουν ακριβώς το ίδιο ποσοστό και να κονταροχτυπιούνται για την πρώτη θέση!

Το αποψινό 6/3 trailer του Survivor 5

Το ανάρμοστο πλάνο στο Survivor 5 με πρωταγωνίστρια την Ευρυδίκη

Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι τα... ανάρμοστα πλάνα του φετινού Survivor 5, με τον σκηνοθέτη να επιλέγει να προβάλλει πάντα τα πιο τζούσι! Σούσουρο λοιπόν έχει δημιουργηθεί ξανά με ένα συγκεκριμένο πλάνο που προβλήθηκε στα τελευταία επεισόδια, με πρωταγωνίστρια την Ευρυδίκη.

Η συγκεκριμένη παίκτρια διαθέτει ένα πληθωρικό κορμί και δεν είναι λίγες οι φορές που αγωνίζεται φορώντας μόνο το μαγιό της. Αυτό λοιπόν έχει ως αποτέλεσμα πολλές φορές να προκαλεί αντιδράσεις, μιας και πάνω στο τρέξιμο πολλές φορές το μπικίνι της μπορεί να αποκαλύψει πολλά περισσότερα από ότι θα έπρεπε.

Κάτι αντίστοιχο έγινε λοιπόν και τώρα και συγκεκριμένα στο επεισόδιο της Τετάρτης 2/3, την ώρα που αγωνιζόταν με αντίπαλο την Σοφιάννα. Εντωμεταξύ, η Ευρυδίκη τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί πολύ έντονα στο επίκεντρο, λόγω του... φλερτ της με παίκτη της αντίπαλης ομάδας!

Το ανάρμοστο πλάνο της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο Survivor 5