Survivor 5 - highlights 16/3: Τα απίστευτα πισώπλατα μαχαιρώματα και τα κλάματα με την αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - highlights 16/3: Τα απίστευτα πισώπλατα μαχαιρώματα και τα κλάματα με την αποχώρηση

Χαμός έγινε για ακόμη μια φορά στο Survivor 5! Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο είδαμε πολλά πισώπλατα μαχαιρώματα και όχι μόνο. Πολλά ήταν τα κλάματα για την αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού.

Τα 16/3 highlights του Survivor 5

Η Ευρυδίκη ετοιμάζει τα στέφανα εξ αποστάσεως - Οι πρώτες δηλώσεις για την πρόταση γάμου

Eίδαμε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να έχει μια φανερά ανεβασμένη διάθεση μιας και στο χθεσινό έπαθλο επικοινωνίας 15/3 δέχθηκε μια απρόσμενη πρόταση γάμου.

Η παίκτρια των διάσημων ακόμα δε μπορεί να πιστέψει πως αν και βρίσκεται τόσο μακριά από τον καλό της και δεν έχει επικοινωνία μαζί του, δέχθηκε μέσω τρίτων πρόταση γάμου. Φυσικά η Παπαδοπούλου δέχθηκε και περιμένει να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα για να ξεκινήσει τις ετοιμασίες.

Σοφιάννα και Ασημίνα έκαναν προθέρμανση με υπόκρουση Δάντη - «Θα κάνουμε push ups...»

Λίγο πριν δούμε την ομάδα των μαχητών να διεκδικεί το έπαθλο φαγητού, οι δύο πολύ δυναμικές παίκτριες Ασημίνα και Σοφιάννα έκαναν μια πρωτότυπη προθέρμανση. Συγκεκριμένα η Σοφιάννα θέλησε να προκαλέσει ευχάριστα την φίλη της και έτσι της θύμισε μια επιτυχία του καλού της Χρήστου Δάντη.

Είναι φανερή η σχέση του τραγουδιστή με την ποδοσφαιρίστρια και έτσι το γνωστό «Θα κάνουμε push ups» ήταν εκείνο που θα μπορούσε να της αναπτερώσει το ηθικό για τους επόμενους στίβους.

Συντετριμμένη η Ναυσικά με την στάση της Ευρυδίκης - «Με ενοχλεί και με πληγώνει...»

Η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου εξακολουθεί να είναι φανερά στεναχωρημένη με την Ευρυδίκη και αυτό το έδειξε από την αρχή. Πιο αναλυτικά η Ναυσικά μίλησε για γυναικεία αλληλεγγύη και τόνισε πως αν ισχύει το «κράξιμο» από τα κορίτσια στο πρόσωπο της, αυτή δεν υπάρχει στο Survivor 5.

Η Παναγιωτοπούλου θέλει να πιστέψει πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, κρατώντας περισσότερο τα λεγόμενα της Κάτιας, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει να συμβιώνει αρμονικά στην καλύβα.

«Με ενοχλεί και με πληγώνει που η Ευρυδίκη δεν προσπάθησε να τα βρούμε και δεν προσπάθησε να με πείσει για τη δική της αλήθεια. Ο Τάκης λέει αλήθεια σε κάποια πράγματα. Η Κάτια ισχυρίζεται πως όλο αυτό με τις διακοπές το είπε για το πώς αντιμετωπίζω γενικά όλο το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο. Θέλω να πιστέψω ότι το είπε έτσι. Θα πιστέψω την Κάτια σε αυτό που μου είπε», είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Έχεις πέσει σε μια παγίδα...» - Ο Τάκης βάζει λόγια στην Κάτια on camera αυτή τη φορά

Ο Τάκης εξακολουθεί να είναι στο προσκήνιο, αφού επιχείρησε να πιάσει την Κάτια σε μια συζήτηση on camera αυτή τη φορά. Πιο αναλυτικά, ο παίκτης προσπαθεί να μην στοχοποιείται άλλο, μετά τα όσα αποκάλυψε στο συμβούλιο του νησιού και φυσικά δημιούργησαν αντιδράσεις.

Η Κάτια παρ' όλα αυτά έδειξε αγέρωχη αφού ξέρει καλά τις φίλες της και δεν πιστεύει τον Καραγκούνια όσο και αν προσπαθεί να την μεταπείσει.

«Ήθελα λίγο να μιλήσουμε εδώ πέρα επειδή έχουμε έρθει σχεδόν μαζί στο παιχνίδι και σου έχω πει μια μου έχεις πει κάποια πράματα εμπιστευτικά. Εγώ πιστεύω ότι έχεις πέσει σε μια παγίδα γιατί προχθές πίστεψες ότι είπα κάποια πράγματα τα οποία δεν ήταν αυτά που νόμιζες πως είπα. Η Ευρυδίκη χρησιμοποίησε το όνομα Βαλάντης Πρόσεχε τι λες γιατί έχουν ακουστεί όλα όσα έχει πει η Ευρυδίκη.

Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Όταν εμπιστεύομαι κάποια πράγματα σε κάποιον και πάει και η Ευρυδίκη πάει και τα χρησιμοποιεί για να στρέψουν εναντίον μου τη ψηφοφορία, αυτό είναι το χειρότερο. Αυτό πήγε να κάνει. Μην ξεγελιέσαι γιατί θα τα δεις αυτά στο μέλλον»

«Είναι μια σχέση που ήθελα να προστατέψω...» - Οι αντιδράσεις της Κάτιας για το μήνυμα του συντρόφου της

Η Κάτια Ταραμπανκό δε μπόρεσε να κρύψει τον αγαπημένο της από τα φώτα της δημοσιότητας ακόμα και μέσα από το Survivor 5. Το έπαθλο επικοινωνίας της Τρίτης 15/3 έμελλε να φέρει τα πάνω κάτω για Ευρυδίκη και Κάτια. Οι σύντροφοι των κοριτσιών έμμεσα και άμεσα φανέρωσαν την αγάπη τους για τις κοπέλες, που αν και στην κόκκινη ομάδα, αποδεικνύουν πόσο μαχήτριες είναι.

Η Ταραμπανκο δεν γινόταν να μην το σχολιάσει όλο αυτό και έτσι επέστρεψε λέγοντας πως της λείπει πολύ ο Θοδωρής αλλά και ότι δεν περίμενε να βγει να μιλήσει για εκείνους δημόσια.

«Βγήκε το αποκλειστικό. Βγήκε ο σύντροφος μου στο πανελλήνιο όλο. Είναι μια σχέση που ήθελα να προστατέψω με κάθε τρόπο. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος όταν του είπα για το Survivor μου είπε: “Είσαι ήδη στο αεροπλάνο, έχεις φύγει ήδη. Εδώ είμαι εγώ, θα σε περιμένω”. Είναι ένας άνθρωπος που μου λείπει πολύ. Μου λείπει, όμως, με την έννοια ότι νιώθω ψυχικά γαληνεμένη ξέροντας πως είναι εκεί πέρα και με περιμένει όντως», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο για τον άνθρωπο που της έχει κλέψει την καρδιά.

«Εντάξει μ@@@@@ς είμαι εγώ;» - Ο Ανδρέας ''καρφώνει'' ανεπανόρθωτα την Ασημίνα

O Ανδρέας Ματθαιακάκης είναι από τους παίκτες του Survivor 5 που μετράνε τόσο τις νίκες όσο και τις ήττες του. Έτσι λοιπόν στο επεισόδιο της Τετάρτης 16/3 είδαμε τον παίκτη των μπλε να ''αδειάζει'' την Ασημίνα ενώ εκείνη χορεύει και γελάει με υπονοούμενα για τον καλό της στην Ελλάδα.

Παρ' όλα αυτά ο μαχητής θέλησε να πει δημόσια πως ενώ εκείνος προσπαθεί να τα δίνει όλα για την ομάδα του, η συμπαίκτρια του φαίνεται να είναι περισσότερο απορροφημένη στις προσωπικές τις νίκες, κάτι που κάνει τον Ανδρέα να νιώθει φοβερά εκτεθειμένος.

«Κάποια στιγμή στο αγώνισμα χθες φώναξε η Ασημίνα τουλάχιστον να κερδίζω εγώ. Με έκανε να νιώσω ηλίθιος γιατί όταν προσπαθείς να βάλεις πάνω από όλα την ομάδα κι ο άλλος φωνάζει στη ψύχρα ότι τουλάχιστον να κερδίζω εγώ, λες εντάξει μακάκας είμαι εγώ;

Όπως και να έχει, υπάρχουν δύο τρία άτομα που δεν καταλαβαίνουν τι θα πει ομαδικό κλίμα και προσπαθούν να βελτιώσουν τα δικά τους στατιστικά. Ειδικά φέτος που αναφέρονται κάθε 15 ημέρες»

Σωριάστηκε κάτω ο Γιώργος Ταλάντσεβ - Το σοβαρό ατύχημα που άφησε άφωνους όλους τους παίκτες

Για το έπαθλο φαγητού αγωνίστηκανοι μαχητές και οι διάσημοι σε ένα αγώνισμα, που απαιτεί πολύ μεγάλη δύναμη. Μετά την νίκη των κόκκινων στο έπαθλο επικοινωνίας 15/3, οι μαχητές θέλουν να κερδίσουν το φαγητό, όσο τίποτα άλλο.

Έτσι λοιπόν, ο πολύ αθλητικός Γιώργος Ταλάντσεφ ξεκίνησε θέλοντας να φέρει οπωσδήποτε νίκη στην ομάδα του. Ο παίκτης φάνηκε να τα δίνει όλα και αυτό εν τέλει να του κοστίζει, αφού έπεσε κάτω τραυματισμένος.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Η εβδομάδα φαίνεται να ξεκίνησε και να συνεχίζει πάρα πολύ δυναμικά για την ομάδα των διάσημων στο Survvivor 5, μιας και η νικήτρια ομάδα για το έπαθλο φαγητού είναι η κόκκινη. Με τελικό σκορ 12-7 οι διάσημοι πήραν την πολυπόθητη νίκη με τα κορίτσια να δείχνουν ένα πολύ μαχητικό πρόσωπο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη πήρε κατά πολύ τα πάνω της μετά την πρόταση γάμου που δέχθηκε, και έτσι έφερε 2 νίκες στον αγώνα δύναμης. Αναμφίβολα όλες οι κοπέλες ξεπέρασαν τον εαυτό τους, ωστόσο η Παπαδοπούλου έδωσε ψυχή και σώμα στην προτελευταία νίκη της ομάδας της.

Σπάραξαν στο κλάμα οι παίκτες - Kανείς δεν περίμενε αυτήν την αποχώρηση

Η αλήθεια είναι πως η ανακοίνωση του Λιανού έπεσε σαν βόμβα, καθώς κανείς δεν περίμενε να μην έχει στήριξη η Ταραμπανκό από την Ελλάδα.

Κλάματα και λυγμοί έπεσαν από όλη την ομάδα των κόκκινων, καθώς είχαν δεθεί με την πολύ δυναμική τους συμπαίκτρια. Αυτή είναι όμως η φύση του Survivor και τώρα πια η παίκτρια μπορεί να επιστρέψει στην δεύτερη πατρίδα της. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως το δικό μας spoiler βγήκε για άλλη μια φορά ακριβές, αφού οι πληροφορίες από τον Δομίνικο φτάνουν πάντα έγκυρα στα αυτιά μας.