Elif: Σοκ στο σημερινό επεισόδιο (7/5)! Η Αρζού μπλεγμένη σε σκάνδαλο

Η αποκάλυψη που θα φέρει τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Σοκ στο σημερινό επεισόδιο (7/5)! Η Αρζού μπλεγμένη σε σκάνδαλο

Σοκαριστικό θα είναι το σημερινό επεισόδιο (7/5) της αγαπημένης σειράς Elif αφού θα αποκαλυφθεί πως η Αρζού είναι μπλεγμένη σε σκάνδαλο! Εκείνη έδωσε την εντολή για να επιτεθούν στον Γιουσούφ!

Μάθετε τι θα συμβεί αναλυτικά παρακάτω πριν παιχτεί στους δέκτες του STAR.

Όλο το σημερινό επεισόδιο (7/5) της σειράς Elif

ELIF Επεισόδιο 579

Η Ελίφ φεύγει από το σχολείο πριν πάει η Μελέκ να την πάρει και πηγαίνει κατευθείαν στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ. Τον βλέπει αναίσθητο στο πάτωμα και τηλεφωνεί αμέσως στη Μελέκ. Ο Ερκούτ περιμένει έξω από το σπίτι τη Σιταρέ και βλέπει τη Ζεϊνέπ και σοκάρεται. Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να εγκρίνει τη ζωή και το επάγγελμα της Σιταρέ. Η Μελέκ καλεί ασθενοφόρο για τον Γιουσούφ. Όλοι στη γειτονιά συζητούν για το περιστατικό.

Η Αρζού μιλάει με τον άντρα που επιτέθηκε στον Γιουσούφ καθώς αυτή έδωσε την εντολή. Ο Τζεβαχίρ το καταλαβαίνει σοκάρεται, άλλο πράγμα να απειλείς κάποιον και άλλο πράγμα να τον μαχαιρώνεις. Ο Τζεβαχίρ νιώθει ανήσυχος. Η κατάσταση του Γιουσούφ είναι κρίσιμη. Η νοσοκόμα λέει πως ίσως χρειαστεί αίμα. Η Μελέκ ειδοποιεί την οικογένεια αλλά και τη Λεϊλά επειδή ξέρει πως είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. Η Αλιγιέ και η Ζεϊνέπ αφήνουν την Ιντζί με τη Σιταρέ και πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Η Μελέκ ειδοποιεί και τον φίλο του Γιουσούφ, τον Ορχάν. Η Αρζού και ο Τζεβαχίρ στέλνουν την Μπαχριγιέ στο νοσοκομείο για να μάθει πληροφορίες για την κατάσταση του Γιουσούφ. Όταν φτάνει ο γιατρός τους ενημερώνει πως όλα πήγαν καλά στο χειρουργείο και είναι εκτός κινδύνου.

Ο Τζεβαχίρ ανακουφίζεται όταν μαθαίνει πως ο Γιουσούφ είναι ζωντανός. Η Αρζού όμως θέλει να κάνει κάτι για να τελειώσει ότι ξεκίνησε σε σχέση με τον Γιουσούφ. Η Ελίφ θέλει να δει τον Γιουσούφ και η νοσοκόμα της επιτρέπει να τον δει για λίγο μαζί με τη Μελέκ…

Δείτε εδώ ένα σούπερ αποκλειστικό! Η Μελέκ αναγνωρίζει το πτώμα της Ελίφ – Καρέ καρέ οι τραγικές στιγμές

Το αυριανό επεισόδιο (8/5) της σειράς Elif

ELIF Επεισόδιο 580

Η Ελίφ και η Μελέκ είναι στο πλευρό του Γιουσούφ. Η Αρζού πηγαίνει στο νοσοκομείο και τις βλέπει. Εκείνη τη στιγμή φτάνει και ο Ορχάν, ο οποίος συνοδεύει στην έξοδο τη Μελέκ και την Ελίφ καθώς θα έρθει να τις πάρει ο Σελίμ. Η Αρζού εκμεταλλεύεται το γεγονός πως δεν είναι κανείς εκεί και μπαίνει στο δωμάτιο του Γιουσούφ για να τελειώσει τη δουλειά της. Ο Τζεβαχίρ πηγαίνει και εκείνος στο νοσοκομείο.

Η Αρζού προσπαθεί να σκοτώσει τον Γιουσούφ και ο Τζεβαχίρ μπαίνει στο δωμάτιο και την εμποδίζει. Ο Τζεβαχίρ αντιδρά στα δολοφονικά σχέδια της Αρζού. Της λέει πως θέλει το βιβλιοπωλείο αλλά όχι έτσι. Η Αρζού του υπενθυμίζει ότι έδωσε πολλά χρήματα για το εργαστήρι ραπτικής. Η Μελέκ είναι ήσυχη επειδή ο Ορχάν θα μείνει το βράδυ κοντά στον Γιουσούφ. Ο Ερκούτ είναι αποφασισμένος να πει στην Ζεϊνέπ που δουλεύει η Σιταρέ. Χτυπάει την πόρτα του σπιτιού αλλά ανοίγει η Σιταρέ και του ζητάει να φύγει αλλά εκείνος δεν την ακούει. Η Ζεϊνέπ έρχεται και η Σιταρέ της λέει πως ο Ερκούτ είναι αδελφός του άντρα της. Ο Ερκούτ δεν αποκαλύπτει τελικά τη Σιταρέ και αποφασίζει προς το παρόν να κρατήσει για τον εαυτό του το μυστικό της. Η Σιταρέ και η Ζεϊνέπ ξαφνιάζονται επειδή έχουν τον Ερκούτ κοινό γνωστό.

Η Σιταρέ ρωτάει τη Ζεϊνέπ πως γνωρίζει τον Ερκούτ και εκείνη της λέει πως κάποτε τον εγκατέλειψε λίγο πριν παντρευτούν. Αλλά στη συνέχεια η Ζεϊνέπ αναρωτιέται πως δεν το ξέρει αυτό αφού ο Ερκούτ είναι αδελφός του άντρα της. Η Σιταρέ λέει ένα ακόμα ψέμα. Ο Γιουσούφ συνέρχεται και ο Ορχάν τον ρωτάει αν θυμάται κάποιον στο δωμάτιο του. Η Μελέκ ανακοινώνει στην οικογένειά της πως παραιτήθηκε και όλοι την υποστηρίζουν. Τώρα όμως θα πρέπει να πληρώσει χρήματα όπως ορίζει το συμβόλαιο, που είχε υπογράψει. Η Αρζού ήδη μιλάει με τον δικηγόρο της για το θέμα της Μελέκ. Ο δικηγόρος της λέει πως η Μελέκ κινδυνεύει με φυλακή επειδή παραιτήθηκε. Η Λεϊλά επισκέπτεται τον Γιουσούφ στο νοσοκομείο…

TAGS