"Φωτιά" οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου - Σας έχουμε το spoiler

Όλα όσα θα δούμε σήμερα!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor

Σκέτη "φωτιά" είναι οι καλεσμένοι που θα δούμε να κάνουν την εμφάνισή τους στο αποψινό επεισόδιο της εκπομπής, Τhe 2 night show, του Γρηγόρη Αρναούτογλου, και εμείς σας έχουμε τα πιο "καυτά" spoiler με τα ονόματα όλων όσων θα εμφανιστούν στην εκπομπή!

Απόψε στις 24:00, o Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον αγαπημένο ερμηνευτή Γιάννη Κότσιρα. Στην τηλεφωνική τους σύνδεση, μιλά για τον θάνατο της μητέρας του, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, καθώς και για τις αλλαγές στη ζωή του.

"Φωτιά" οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου - Δείτε ποιοι είναι

Στην τηλεοπτική τους συνάντηση στο πλατό, περιγράφει την ευτυχία, αλλά και την πληρότητα που αισθάνεται στο πλευρό της συζύγου του, ενώ αναφέρεται και στις προτεραιότητές του, οι οποίες έχουν αλλάξει μετά τη γέννηση των παιδιών του. Τέλος, αποκαλύπτει το κενό και τη στενοχώρια που νιώθει μέσα του, επειδή δεν πρόλαβε, όπως θα επιθυμούσε, να ζήσει πολύ με τον πατέρα του.

Η Ιλένια Ουίλιαμς εξιστορεί πώς βίωσε η ίδια τον κορονοϊό, αφού νόσησε κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Μιλά για τις διαστάσεις που είχε πάρει ο χωρισμός της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ενώ τονίζει πως στο μέλλον θα προστατεύει περισσότερο την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας. Επίσης, αποκαλύπτει, πως η στροφή στη μουσική αποτέλεσε μοναδική διέξοδο για εκείνη, μετά από μια περίοδο κατάθλιψης στη ζωή της.

Γρηγόρη Αρναούτογλου καλεσμένοι Ιλένια Ουίλιαμς

Η Έλενα Κρεμλίδου, η γνωστή σε όλους «Μariposa», έρχεται στο «The 2Night Show» και ανοίγει την καρδιά της στον Γρηγόρη. Αναφέρεται στα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς και εκφράζει το μεγάλο της παράπονο. Μεταξύ άλλων και εμφανώς συγκινημένη, μιλά για την προδοσία και τη ζήλια που έχει βιώσει από το φιλικό της περιβάλλον, ενώ αποκαλύπτει πως έχει πολύ καιρό να κάνει σχέση. Η συνάντησή της με τις «Μύγες» είναι ιδιαιτέρως απολαυστική αλλά και αποκαλυπτική!

«The 2Night Show» κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 24:00, στον ΑΝΤ1!

#The2NightShow

Μείνετε συντονισμένοι!

The 2Night Show - Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Θάνος Γκομόζιας, Γιώργος Κικίδης

Αρχισυνταξία: Νάνσυ Αντωνίου

Executive Producer: Άννα Αρβανίτη

Οργάνωση Παραγωγής: Αντώνης Μάτσος

Διεύθυνση Παραγωγής: Σταμάτης Τσάκωνας

Επέστρεψε το «The 2night show» - Σοκαριστικά τα νούμερα του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Δυναμικά φαίνεται πως επέστρεψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την αγαπημένη ψυχαγωγική εκπομπή «The 2 night show» η οποία είχε «παγώσει» όλο αυτό το διάστημα των δυο μηνών λόγω του κορωνοϊού. Τα νούμερα που σημείωσε ο παρουσιαστής είναι σοκαριστικά στον ΑΝΤ1.

Μπορεί ο παρουσιαστής με το «Live tonight» να έκανε σχετικά χαμηλά νούμερα λόγω της πανδημίας, αφού ο περισσότερος κόσμος επέλεγε ενημέρωση και όχι τόσο ψυχαγωγία, με την επιστροφή του «The 2night show» στο οποίο οι τηλεθεατές τον έχουν αγαπήσει έκανε απίστευτα νούμερα.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ που έκανε πρεμιέρα είχε καλεσμένο πρωταγωνιστή από τις «Άγριες Μέλισσε» (Δείτε εδώ όσα είπε ο κούκλος ηθοποιός) και έκανε υψηλά νούμερα. Στο δυναμικό κοινό σημείωσε 16,7%, ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι το 19,4%.

Αναλυτικά τα τέταρτα του The 2 night show και του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1

  • 12,9
  • 14,4
  • 13,6
  • 17,4
  • 19,1
  • 18
  • 18,6
  • 19,4

Τα νούμερα της Late night ζώνης

  • ΑΝΤ1: The 2night show 16.7
  • ALPHA: Makeficent 8.9
  • STAR: Στα ίχνη του ανέμου 15,1
  • ΣΚΑΙ: SWAT 8,3
  • OPEN: Σημείο συνάντησης 1,1
  • Mega: Μαύρα μεσάνυχτα 9,0