Masterchef 6: Ξέσπασε σε λυγμούς ο Σταύρος - «Ελπίζω να με βλέπει»

Η συγκινητική αναφορά στον πατέρα του που έχει φύγει από την ζωή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: Ξέσπασε σε λυγμούς ο Σταύρος - «Ελπίζω να με βλέπει»

Λίγο μετά την ανακοίνωση της ομάδας που κερδίζει την ασυλία για αυτήν την φορά στο Masterchef 6, οι Μπλε ήταν αυτοί που κλήθηκαν να συμμετέχουν σε ακόμη μια δοκιμασία, αλλά αυτή τη φορά αποχώρηση.

Κατά την διάρκεια λοιπόν του μαγειρέματος, ο Σταύρος Λορέντζος μίλησε στις κάμερες αναφορικά με τον πατέρα του που έχει φύγει από την ζωή, ο οποίος ήταν ο καλύτερος ζαχαροπλάστης της Αίγινας. Ο επίδοξος σεφ όμως δεν κατάφερε να συγκρατήσει την συγκίνησή του και ξέσπασε σε δάκρυα.

Η συγκινητική εξομολόγηση του Σταύρου για τον πατέρα του στο Masterchef 6

«Η σχέση μου με τα γλυκά είναι καλή, ο πατέρας μου ήταν ζαχαροπλάστης. Ο μπαμπάς έχει «φύγει» αλλά μαγειρεύω για αυτόν σήμερα. Ο πατέρας μου ήταν ο καλύτερος ζαχαροπλάστης στην Αίγινα, έφτιαχνε τα πιο ωραία γλυκά.Είμαι πολύ περήφανος για αυτόν. Αυτό… Ελπίζω να με βλέπει. Η μικρή μου κόρη τώρα έχει αρχίσει να λέει «μπαμπά, μπαμπά» οπότε θα αρχίσει να ζητάει και γλυκά τώρα. Είναι η ζωή μου όλη», είπε ο Σταύρος.

Λίγα λόγια για τον Σταύρο Λορέντζο και την ζωή του

Είναι 38 ετών. Ο Σταύρος υποστηρίζει πως για να κερδίσει κάποιος το MasterChef χρειάζεται συγκέντρωση αλλά και τύχη. Παλαιότερα δήλωνε τελειομανής στις κουζίνες και όχι μόνο. Πλέον δέχεται τα πράγματα όπως έρχονται. Είναι παντρεμένος. Έχει μία κορούλα, η οποία γεννήθηκε πριν λίγους μήνες.

Η οικογένειά του είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του. Όπως πολλοί παίκτες, έτσι και ο Σταύρος Λορέντζος, θέλει να φτάσει μέχρι τον τελικό και να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο που προσφέρει ο διαγωνισμός ενώ είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να φτάσει στον στόχο του.