Χαμός με τον Σασμό - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Με πρωταγωνιστή τον Αργύρη Πανταζάρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαμός με τον Σασμό - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ο Σασμός έχει μπει στις καρδιές των τηλεθεατών για τα καλά και όπως φαίνεται αναμένεται να μπει ακόμα περισσότερο καθώς την πρώτη του εμφάνιση στη σειρά κάνει και ο Αργύρης Πανταζάρας (δείτε εδώ τις εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο)!

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που έκανε ένα πέρασμα και από τις Άγριες Μέλισσες στην περσινή σεζόν, πρόκειται να μπει στη σειρά και να αλλάξει τα δεδομένα καθώς θα υποδυθεί τον Γεράσιμο Χριστογιάννη, τον αστυνόμο που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην υπόθεση.

Έτσι εδώ και λίγες ώρες έχει κυκλοφορήσει το πρώτο trailer για την είσοδο του ηθοποιού στη σειρά και ήδη έχει καταφέρει να δημιουργήσει πανικό στο διαδίκτυο!

Το πρώτο trailer του Σασμού με τον Αργύρη Πανταζάρα

Ο Γεράσιμος είναι γιος του...

Όπου να ναι θα δούμε να μπαίνει στη σειρά Σασμός, ο Αργύρης Πανταζάρας στον ρόλο του αστυνομικού Γεράσιμου Χριστογιάννη. Ηδη γνωρίζουμε ότι ο Καραπάνος έχει έναν γιο για τον οποίο δεν λέει και πολλά-πολλά. Απ’ όσα καταλαβαίνουμε με τον γιο του, τους χωρίζουν πολλά και τα μυστικά γύρω από αυτή τη σχέση είναι παλιά και σκοτεινά, τα οποία θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε σιγά-σιγά.

Από την Μαρία Μεταξητινού

Από μια αποστολή όμως που ετοιμάζεται να κάνει ο Γεράσιμος, την οποία θα δούμε την Τρίτη στις 8 Μαρτίου, το κουβάρι θα αρχίσει να ξετυλίγεται.

Αργύρης Πανταζάρας Σασμός

Ο Γεράσιμος είναι ο γιος του Καραπάνου και αυτά που τους χωρίζουν είναι το ίδιο δυνατά με αυτά που τους δένουν (δείτε και ποιανού δεν ειναι παιδί ο Νικηφόρος). Και κυρίως ο χαρακτήρας τους. Ο Γεράσιμος είναι τυπικός, ουσιαστικός, οξυδερκής, βαρύς, λιγομίλητος, με εκρήξεις βίας, κατά καιρούς, απέναντι σε σκληρά καρύδια του υποκόσμου. Είναι ο άνθρωπος που θα αποκτήσει γρήγορα την εμπιστοσύνη του Αντώνη Φραγκιαδάκη, λόγω των ικανοτήτων και του ενστίκτου του.