Master Chef: Δοκιμάσία ασυλίας απόψε 24/3 - Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει τη ποδιά;

Μην χάσετε το απίστευτο επεισόδιο σήμερα στις 21:00!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Master Chef: Δοκιμάσία ασυλίας απόψε 24/3 - Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει τη ποδιά;

Δοκιμασία ασυλίας στο αποψινό επεισόδιο της μαγειρικής εκπομπής MasterChef 6, θα παρακολουθήσουμε την Πέμπτη 24/3 στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, και ανυπομονούμε μέχρι τις 21:00!

Η κόκκινη ομάδα με νέο αρχηγό την Ελπίδα Μορφούλη και η μπλε ομάδα με νέο αρχηγό τον Νικήτα Μπατσικούρα, φτάνουν στο συμβούλιο για να μάθουν το αποτέλεσμα της Ομαδικής Δοκιμασίας. Και οι δυο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο μαγειρικό τους εαυτό, έχοντας ως στόχο και επιθυμία να ευχαριστήσουν τους ξεχωριστούς παραλήπτες των γευμάτων τους.

Ποια θα είναι η νικητήρια ομάδα που θα φάει στο “Selim Bey”;

Μια ομάδα όμως κατάφερε να οργανωθεί και να μαγειρέψει καλύτερα και θα ανακηρυχθεί νικήτρια. Θα καταφέρει, έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, η μπλε ομάδα να κερδίσει ή θα συνεχίσει να απολαμβάνει τη χαρά της νίκης η κόκκινη ομάδα;

Τους νικητές περιμένει μια όμορφη βραδιά παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη και ένα ακόμη αγαπημένο πρόσωπο του MasterChef, τον Σελίμ Σελτζούκ, στο εστιατόριο του “Selim Bey”.

Οι ηττημένοι θα διαγωνιστούν στη Δοκιμασία Ασυλίας, ώστε ένας να καταφέρει να φορέσει την πολύτιμη λευκή ποδιά, που προσφέρει ασφάλεια στην επικείμενη ψηφοφορία. Ποιος θα καταφέρει να την κερδίσει;

«Κάποια στιγμή θα μάθω να την μαγειρεύω...» - Το παράπονο του Γρηγόρη Γιαννόπουλου

Στο επεισόδιο του MasterChef 6 στις 22/3, ο παίκτης ο οποίος δυστυχώς αποχώρησε στην δοκιμασία αντιγραφής πιάτου που αφορούσε την πολίτικη κουζίνα, ήταν ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο οποίος είχε το πιο αδύναμο πιάτο από τους συναγωνιζόμενούς του.

Το πρωί της Τετάρτης 23/3, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής βρέθηκε στην εκπομπή Breakfast@Star και μίλησε για όλους και για όλα, για τους συμπαίκτες του αλλά και την δοκιμασία που του στοίχησε την παραμονή του στο σπίτι του MasterChef.

«Ήταν αρκετά δύσκολη η δοκιμασία, πολύ καλό το πιάτο του σεφ. Μπερδεύτηκα λίγο με τα υλικά. Μπορεί να ήταν νωρίς αλλά μπέρδεψα τα υλικά, ήταν πολύ σοβαρό. Ήταν δύσκολο μου έφυγε μεγάλη ποσότητα από το σούκρο. Γενικά ήμουν ψιλό down μετά την ομαδική δοκιμασία. Δεν είχα καμία επαφή με την πολίτικη κουζίνα. Κάποια στιγμή θα μάθω να την μαγειρεύω…», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος και πρόσθεσε:

«Ο Μπόμπαινας είναι μεγάλη ιστορία. Είχα καταλάβει λίγο τη φάση του. Ότι κάνει το κομμάτι του. Κάναμε παρέα αλλά μέχρι εκεί. Φίλοι-φίλοι αλλά η δουλειά, δουλειά. Την ημέρα με τις βαλίτσες μας πρόσβαλλε όλους. Επειδή έχω διαβάσει κάτι σχόλια, ο Μπόμπαινας είναι πολύ καλός άνθρωπος. Μπορεί αυτό να είναι ένα κομμάτι στρατηγικής. Από τη βαλίτσα και μετά με είχε ενοχλήσει η συμπεριφορά του».