Γιατί απουσιάζει σήμερα από το πόστο της;

Χωρίς την Ελένη Τσολάκη ξεκίνησε, το πρωί της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου, η εκπομπή «Happy Day».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλημέρισε τους τηλεθεατές μαζί με τον Δημήτρη Παπανώτα και τον Κώστα Φραγκολιά, ενώ αμέσως έσπευσε να εξηγήσει τον λόγο απουσίας της συμπαρουσιάστριάς της.

«Μας βλέπετε τρεις…. Το Ελενάκι μας έχει ένα θέμα με το δοντάκι του, πρήστηκε λίγο, δεν θα πω λεπτομέρειες. Μας βλέπει από το σπίτι της. Της είπε ο γιατρός «αν είναι δυνατός ο οργανισμός σου δεν θα πρηστείς». Αλλά το κορίτσι μας, με το πρωινό ξύπνημα και με αυτόν τον καιρό, δεν ήταν δυνατός ο οργανισμός της. Από αύριο θα είναι κανονικά μαζί μας», είπε χαρακτηριστικά η οικοδέσποινα της εκπομπής.

Η ροή της εκπομπής συνεχίστηκε κανονικά, με κορυφαία στιγμή την παρουσίαση του δελτίου καιρού από τονΚώστα Φραγκολιά, ο οποίος χόρεψε στην έναρξη ως άλλη Ελένη Τσολάκη και έδωσε άλλη διάσταση στη μετεωρολογία.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Αξίζει να σημειωθεί πως τα σημάδια για την απουσία της, είχαν γίνει από χθες εμφανή. «Επειδή έχω διάφορους πόνους αυτή την περίοδο πάνω μου ,έχω διάφορα πράγματα που μου συμβαίνουν αντί για καλημέρα τώρα πια ρωτάω τον κόσμο εσείς πονάτε πουθενά; Καλημέρα ! Για να νιώσω λίγο ότι μοιράζομαι κάτι», είχε αναφέρει στον τηλεοπτικό αέρα η Ελένη Τσολάκη.

faysbook.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ