Μέρα με την μέρα η αγωνία κορυφώνεται για το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας Παντελίδη για το δυστύχημα! Ωστόσο, από ότι φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα και η τελική απόφαση για το τροχαίο και το μοιραίο τζιπ θα αργήσει να βγει καθώς οι υπάρχουν πολλές αντιφάσεις στην υπόθεση. Να σας θυμίσουμε πως η οικογένεια της Μίνας Αρναούτη με τον δικηγόρο της, κ.Κωλέττη είναι εντελώς αντίθετοι με τα συμπεράσματα που έχουν βγει αλλά και τις υποψιες που έχει η οικογένεια Παντελίδη, δηλαδή ότι δεν ήταν ο Παντελής ο οδηγός!

Ο ίδιος ωστόσο, ο κ.Δέδες, μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη για τα πρώτα συμπεράσματα για τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Ο ίδιος αρνήθηκε να πει αναλυτικά το πόρισμα του μέχρι να το παραδώσει στους εντολείς του… Δείτε παρακάτω τι αποκάλυψε…

Η ταχύτητα του αυτοκινήτου
«Το μόνο που έχω να σας πω σχετικά με την ταχύτητα είναι το εξής: Η ταχύτητα για να υπολογιστεί είναι ένας συνδυασμός διαφόρων παραγόντων. Ο σπουδαιότερος παράγων είναι η κλίση που έχει η στροφή, η καμπυλότητα δηλαδή και από τον συντελεστή τριβής, από την ανωφέρεια ή την κατωφέρεια που υπάρχει, υπολογίζεται η κρίσιμη ταχύτητα του οχήματος με νόμους της φυσικής».

Υπάρχουν ίχνη πλαγιολίσθησης;
«Εγώ ίχνη πλαγιολίσθησης στο σημείο δεν έχω δει. Τα ήδη πλαγιολίσθησης έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Έχω πάρει τις μετρήσεις μου, έχω καταλήξει σε κάποια πράγματα. Αλλά δεν μπορώ να σας πω τίποτα σχετικό με αυτό. Όταν πάρω το report από τους εμπειρογνόμωνες της Mercedes θα αποτυπώσω τα ευρήματά μου σε μια έκθεση».

Ποιος οδηγούσε;
«Τα συγκεκριμένα οχήματα έχουν μνήμες και ο καθένας μπορεί να το προγραμματίσει. Δεν μπορώ να σας πω τι βρήκα, ποιος καθόταν μπροστά και ποιος πίσω. Δεν θα βγάλω τέτοιο πόρισμα, ποιος είναι ο οδηγός. Εγώ απλά θα δώσω τα στοιχεία. Τα υπόλοιπα, όπως το DNA και η σωματοδομή είναι άλλες ειδικότητες».

Πού έχει καταλήξει η έρευνα;
«Δεν θέλω να πω κανένα στοιχείο από την αυτοψία, πριν την παραδώσω στους εντολείς μου. Αν εκείνοι κρίνουν ότι μπορώ να πω δύο πράγματα, θα τα πω».

Δείτε ακόμη: Τα πρώτα συμπεράσματα του πραγματογνώμονα της οικογένειας Παντελίδη – Χθες είδε για πρώτη φορά το τζιπ!

Δείτε ακόμη:  Θρίλερ με το πόρισμα της τροχαίας για τον Παντελίδη! Ακόμη και βίντεο ψάχνουν για να μάθουν ποιος είναι ο οδηγός…

Δείτε ακόμη: Φωτιά βάζουν οι πραγματογνώμονες της Μίνας Αρναούτη: «Δεν ξέρουμε ποιός οδηγούσε το όχημα του Παντελίδη»

loading...