Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέχρι σήμερα έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις. Στην πλειοψηφία τους όμως ήταν με αυστηρά πολιτικό περιεχόμενο. Η καριέρα του στην πολιτική σκηνή του τόπου τον έχει φέρει πολλές φορές άλλωστε στο προσκήνιο αλλά είναι η πρώτη φορά που αποφασίζει να μιλήσει εφ’ όλης της ύλης.

Δείτε ακόμη:Κυριάκος Μητσοτάκης: «Αρχηγός στο σπίτι είναι η γυναίκα!»

Σήμερα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Tatiana Live και μοιράστηκε τις παιδικές αναμνήσεις του, μίλησε για τη σχέση με την Ντόρα Μπακογιάννη, τις εντυπωσιακές σπουδές αλλά και την κρίση στο γάμο του με την Μαρέβα.

Το ζευγάρι έμοιαζε να είναι καλύτερα από ποτέ το καλοκαίρι που μας πέρασε και αυτό το επιβεβαίωσε και ο ίδιος σήμερα στην Τατιάνα Στεφανίδου. “Με τη σύζυγό μου μετά από 5 χρόνια χωρισμού είμαστε καλύτερα από πριν”, αποκάλυψε ο γνωστός πολιτικός.

Εκτός από τα μυστικά για να σώσει το γάμο του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μοιράστηκε κι αυτά της μακροζωίας του πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Κάτι για το οποίο όλοι άλλωστε αναρωτιούνται!

Δείτε ακόμη: Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι αποκάλυψε για την σχέση του με την Ντόρα;

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην “κόντρα” του με την Ντόρα Μπακογιάννη. “Οι προσωπικές μου διαφορές με τη Ντόρα δεν πρέπει να επηρεάσουν τη προσωπική μας σχέση”, υποστήριξε. Έκανε, μάλιστα, λόγο και για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται ο πατέρας του τις πολιτικές διαφωνίες του με τη Ντόρα.

Δείτε ακόμη: Κυριάκος Μητσοτάκης: Σπάνιες φωτογραφίες με τη γυναίκα και τα παιδιά του!

Τέλος, όπως γράφει το tlife, o Μητσοτάκης αναφερόμενος στην πολιτική του σταδιοδρομία ξεκαθάρισε πώς την βάζει σε δεύτερη μοίρα όταν έρχεται σε σύγκριση με την οικογένειά του. “Η πολιτική είναι σημαντική αλλά πάνω απ’ όλα είναι τα παιδιά και η γυναίκα μου”, τονίζει ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

loading...