Ο σέξι Κρητικός μελισσοκόμος, που ξεσήκωσε το διαδίκτυο και έγινε viral όταν φωτογραφήθηκε από ρεπόρτερς σε πορεία αγροτών στο Σύνταγμα έχει καταγωγή από τα Βορίζια του Ηρακλείου. Ο Στάθης Στιβακτάκης που ξετρέλανε όλη την Ελλάδα επιμένει ότι δεν θα φύγει με τίποτα από το χωριό του, δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τις γυναίκες και προτιμάει τη φύση, τη δουλειά στα χωράφια και την παρέα του.

«Στάσου Μύγδαλα», αναφωνούσε ο σέξι βοσκός Γιάννης Βόγλης στα «Κορίτσια στον Ήλιο» και έκανε να δακρύζουν και οι πέτρες της υπαίθρου.

Ο Κώστας Σόμμερ καβάλα στο άλογο: άγριος Κρητικός της υπαίθρου στη σειρά «Της Αγάπης Μαχαιριά».

Επικός βοσκός, τυφλός και σέξι, ο Φαίδων Γεωργίτσης στην ταινία «Σεξοκυνηγός»!

Με την προβιά στον ώμο, ο Νίκος Κούρκουλος μαγεύει ως Αστραπόγιαννος.

Στο Μπρούσκο, ο Αποστόλης Τότσικας βγάζει το κρασί του, πατώντας σταφύλια στην ύπαιθρο

Ο Στράτος Τζώρτζογλου επιστρέφει στην ύπαιθρο και γίνεται αγρότης και πάλι. Επική η ατάκα- φωτιά της Τζένης Μπότση για τον έρωτα Τζώρτζογλου- Μπάρμπα: «Τι έγινε Κωστάκη, γουστάρεις τη χωριάτισσα»;

Αγρότης, ψαράς, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ πάντα επέλεγε ρόλους στην ύπαιθρο: Η Δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά, Το λεβεντόπαιδο, Η Αρχόντισσα κι ο Αλήτης…

Ο Αποστόλης Τότσικας παρέα με τον Ορφέα Αυγουστίδη επιστρέφουν στην ύπαιθρο στην ταινία «Κόκκινος Ουρανός» όπου καλλιεργούν μπανάνες.

Αγάπη και αίμα: ο Κώστας Καζάκος πιο μπρουτάλ από ποτέ καβαλάρης της υπαίθρου

H Σίσσυ Χρηστίδου ποζάρει ανάμεσα στους πραγματικούς αγρότες που έψαχναν νύφη στο πάλαι ποτέ ριάλιτι «Αγρότης μόνος ψάχνει».

loading...