Ο χωρισμός του Ben Affleck και της Jennifer Garner από ότι φαίνεται θα συνεχίσει να μας απασχολεί για αρκετό ακόμη καιρό. Και πώς να μη μας απασχολεί, αφού η υπόθεση -δυστυχώς- έχει ζουμί.

Ben-Affleck-Jennifer-Garner-Walking-Together e515c

Αιτία του χωρισμού τους λέγεται πως ήταν η απιστία του Affleck με την νταντά που είχε προσλάβει σπίτι του, εν ονόματι Christine Ouzonian. Η babysitter, λοιπόν, όχι μόνο δεν αρνήθηκε τις φήμες, αλλά το… καταχάρηκε μιας και ξαφνικά απέκτησε φήμη και είδε το όνομά της να φιγουράρει σε όλα τα περιοδικά και τα sites.
Αρκετούς μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, ο Βen έχει αποφασίσει να ξεκόψει με την νεαρή νταντά μιας κι εκείνη ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε reality (στο οποίο όπως πολύ καλά φαντάζεστε θα ανοίξει το στοματάκι της). Κι ενώ, λοιπόν, εκείνος έχει απομακρυνθεί, εκείνη δε δείχνει να το δέχεται.

ben-affleck-affair-nanny-christine-ouzonian d4b07

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Ouzonian είχε γίνει ιδιαίτερα πιεστική, καθώς δε σταματούσε να παίρνει τηλέφωνα και να στέλνει μηνύματα στον Affleck. Η αντίδραση του star; Αναγκάστηκε να αλλάξει τηλέφωνο και να εξαφανιστεί από προσώπου γης.
Εμ, Ben, περίμενες να ξεμπλέξεις τόσο εύκολα; Tα λάθη πληρώνονται!

queen.gr

loading...