Survivor 4: Η μανικιουρίστα του Τριαντάφυλλου σπάει την σιωπή της

"Περιποιούμαι τα άκρα του εδώ και 8 χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος που..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η μανικιουρίστα του Τριαντάφυλλου σπάει την σιωπή της

Η ψυχολογική πίεση που περνάει ο Τριαντάφυλλος στο Survivor έχει γίνει νούμερο ένα θέμα συζήτησης παντού. Στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας είδαμε τον Ασημακόπουλο να τον χλευάζει και να λέει πως θέλει να του κόβουν μέχρι και τα νύχια.

Με αφορμή την ατάκα αυτή η εκπομπή Ευτυχείτε ήρθε σε επικοινωνία με την μανικιουρίστα αυτού, Άννα Σίσκα, η οποία μίλησε για το τι άνθρωπος είναι πραγματικά μιας και η γνωριμία τους κρατάει χρόνια.

Οι αποκαλύψεις της μανικιουρίστας του Τριαντάφυλλου

"Περιποιούμαι τα άκρα του Τριαντάφυλλου εδώ και 8 χρόνια. Έρχεται μια φορά τον μήνα και κάνει μια περιποίηση. Είναι ένα γλυκύτατος άνθρωπος, ένας πολύ καλός οικογενειάρχης, τον αγαπάει ο κόσμος. Φαίνεται από τα μαγαζιά που τραγουδάει. Είναι πολύ του χαβαλέ. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που προσπαθούν να προβάλλουν.", είπε μεταξύ άλλων καθώς αναφέρθηκε και στην σύζυγό του, Δήμητρα, για το τι άτομο είναι.

Αυτό είναι το σπίτι του Τριαντάφυλλου με την τεράστια πισίνα

Ο Τριαντάφυλλος μέσα στο Survivor 4, έχει καταφέρει να κάνει τους πάντες να μιλάνε για εκείνον και ολόκληρα επεισόδια του ριάλιτι να έχουν περισσότερα πλάνα με τον ίδιο. Ένα γεγονός λοιπόν που συζητήθηκε πολύ από τους συμπαίκτες του είναι όταν ο Ηλίας Μπόγδανος, είχε αναφέρει πως ο τραγουδιστής αρκετά συχνά μιλάει για το πόσο μεγάλο σπίτι έχει αλλά και την τεράστια πισίνα του.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως όντως ο Τριαντάφυλλος που είναι παίκτης της Κόκκινης ομάδας, έχει τεράστιο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, το οποίο μέσα έχει και μια εξίσου τεράστια πισίνα. Μαζί με τη σύζυγό του Δήμητρα Σιαμπάνη - που έκανε μερικές ζδηλώσεις για το σύζυγό της μιας και απέχει από τα media - και το γιο τους Νικόλα, λατρεύουν τα κάνουν βουτιές στην πισίνα τους τα καλοκαίρια.

Survivor 4 Τριαντάφυλλος

Survivor 4 Τριαντάφυλλος σπίτι