Survivor 5 - highlights 10/5: Έφτασε στα όρια του ο Τάκης - Δεν έχουν τέλος οι καυγάδες στην καλύβα των Μπλε

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - highlights 10/5: Έφτασε στα όρια του ο Τάκης - Δεν έχουν τέλος οι καυγάδες στην καλύβα των Μπλε

Το βράδυ της Τρίτης 10/5 παρακολουθήσαμε ένα ακόμα ακραίο επεισόδιο στο Survivor, καθώς οι Μπλε δεν μπορούν να ξεπεράσουν τις μεταξύ τους διαφορές και οι κόντρες τους δεν έχουν τελειωμό. Επίσης είδαμε τον Τάκη να ξεσπά και να μιλά για τον θάνατο του πατέρα του αλλά κα για τους λόγους που παρέμεινε στο παιχνίδι. (Δείτε εδώ ποιος θα φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι)

Όλα όσα παρακολουθήσαμε στο χθεσινό 10/5 Survivor 5

Ο Μαρτίκας στηρίζει ανοιχτά τον Τάκη για την ψήφο στον Σοϊλέδη

Μπροστά σε μία περίεργη εξέλιξη ήρθαμε στο επεισόδιο του Survivor, την Τρίτη 10/5 καθώς στην έναρξή του ο Σπύρος Μαρτίκας, ξάφνιασε το κοινό καθώς μίλησε με τα καλύτερα για τον Τάκη, με τον οποίο έχουν έρθει ουκ ολίγες φορές σε αντιπαράθεση, υποστηρίζοντας τον στην επιλογή του να ψηφίσει τον Άρη στο συμβούλιο της Δευτέρας 9/5.

Ο Μαρτίκας, συγκεκριμένα σχεδόν υποστήριξε τον Τάκη για την επιλογή που έκανε να ψηφίσει τον Άρη, λέγοντας πως έβαλε τη δικαιοσύνη πάνω από τις προσωπικές διαφωνίες, αναφερόμενος στο συμβάν με το τηλέφωνο που ο Άρης όπως υποστηρίζει ο παίκτης θέλησε να μάθει τι γίνεται έξω με τις δηλώσεις των συμπαικτών του και όχι να δει τι κάνουν τα αγαπημένα του πρόσωπα

Έγινε το σώσε όταν επέστρεψαν στην καλύβα οι Μπλε

Απίστευτος καυγάς ξέσπασε μετά το συμβούλιο της Δευτέρας 9/5 , με αφορμή την υποψηφιότητα του Άρη Σοϊλέδη, τον οποίο υπέδειξε ο Τάκης Καραγκούνιας, έπειτα από την ατομική ασυλία που κέρδισε. Τα αίματα άναψαν περισσότερο όταν ο Άρης αγανακτισμένος αναρωτήθηκε γιατί ακούει συνεχώς το όνομά του όταν δεν ήταν ο μόνος που παραβίασε τους κανόνες.

Πιο συγκεκριμένα ο παίκτης απευθύνθηκε στον Τάκη καθώς θεωρεί άδικο όλο αυτό που γίνεται και του ανέφερε φωνάζοντας πως είναι η ντροπή του Survivor, και πως από εδώ και πέρα του εγγυάται πως θα είναι συνεχώς υποψήφιος μετά από όλα αυτά που διαδραματίζονται.

Απίστευτη ειρωνεία του Μαρτίκα για τις κινήσεις της Ναυσικάς

Ο Σπύρος Μαρτίκας, για ακόμη μία φορά, έβαλε στο "στόχαστρό του την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με την οποία έχουν τεταμένες σχέσεις, σχολιάζοντας την επιλογή της να δώσει ως υποψήφιο τον Απόστολο Ρουβά, ο οποίος σύμφωνα με αρκετούς παίκτες θα έπρεπε να είχε ψηφιστεί εδώ και καιρό, και άλλες φορές δηλαδή που είχε την δυνατότητα και η ίδια, όμως δεν το έκανε λόγο της φιλίας του

Ο παίκτης των Μπλε με αρκετά ειρωνικό τόνο, σχολίασε την Ναυσικά λέγοντας πως τώρα θέλησε να είναι δίκαιη και τίμια, αφότου οι κακές γλώσσες άρχισαν να σχολιάζουν το γεγονός πως δεν ψηφίζει τον καλό της φίλο Απόστολο, κάτι που είχε αναφέρει και η ίδια αρκετές φορές στο παρελθόν.

Δεν άντεξε και ξέσπασε ο Τάκης στην κάμερα

Από ότι φαίνεται, ο Τάκης Καραγκούνιας δύσκολα θα χωνέψει αλλά και θα συγχωρήσει τον Άρη Σοϊλέδη, και συνεχίζει τις κατηγορίες εις βάρος του ότι έχει επικοινωνία με τον έξω κόσμο αλλά και πως έμαθε όλα όσα έχουν δηλώσει οι συμπαίκτες του στα κιου τους χρησιμοποιώντας τα για δικούς του σκοπούς.

«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν παραβιάσει σοβαρούς κανόνες παιχνιδιού και ένας από αυτούς είναι ο Άρης Σοϊλέδης που μίλαγε με τη μνηστή του εκεί έξω. Δεν το έχει κάνει μια φορά, αν το είχε κάνει μια φορά δεν θα ήξερε τις προσωπικές συνεντεύξεις τις δικές μου, της Ασημίνας, του Εμμανουήλ. Έχει κάνει σοβαρά παραπτώματα» ανέφερε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Εμείς κάθε φορά γινόμαστε ράκος για το έπαθλο και εκείνος έχει κάθε μέρα επικοινωνία. Θα πρέπει να καταλάβει ο κόσμος τι εννοώ επικοινωνία. Έχει πεθάνει ο πατέρας μου, έμεινα στο παιχνίδι για τον σκοπό μου και δεν έχω μιλήσει ούτε ένα λεπτό με τη χήρα μάνα μου να δω πώς είναι και σε τι κατάσταση είναι. Η μανούλα μου… Μη λέει ό,τι θέλει ο Άρης» ξέσπασε ο μισθοφόρος.

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Ναυσικά να αποχωρεί

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει μεγάλος ντόρος, και σας το αναφέραμε πρώτοι εμείς στο youweekly.gr κάνοντας το βέβαιο πως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, θα αποχωρήσει άρων άρων από τον Άγιο Δομίνικο, και αυτές οι φήμες επιβεβαιώνονται περισσότερο μετά από την αδιαθεσία που την έβγαλε εκτός αγωνίσματος στο επεισόδιο της Τρίτης 10/5.

Πριν καν ξεκινήσει το αγώνισμα, οι παίκτες συζητούσαν την ώρα που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η παίκτρια δεν ένιωσε καλά και μεταφέρθηκε στον γιατρό προκειμένου να την εξετάσει ενώ παράλληλα θα απέχει από το αγώνισμα δεδομένης της κατάστασης.

Δεν άντεξε την φόρτιση και κατέρρευσε η Βρισηίδα πριν τον αγώνα

Κάποιοι συμπληρώνουν στο παιχνίδι, 150 ημέρες περίπου μακριά από τον πολιτισμό και τα αγαπημένα τους άτομα, και το άκουσμα του αγώνα επάθλου επικοινωνίας τους έκανε να ξεσπάσουν σε κλάματα, στο επεισόδιο της Τρίτης 10/5 στο Survivor, και ανάμεσά τους ήταν και η Βρισηίδα.

Η Βρισηίδα έβαλε τα κλάματα θέλοντας να ακούσει τον μπαμπά της που του έχει αδυναμία και τον αδερφό της, μια αντίδραση που λίγο πολύ είχαν και άλλοι συμπαίκτες της, και μόνο στην ιδέα του ότι θα μιλήσουν με τα δικά τους άτομα που άφησαν πίσω στην Ελλάδα.

Οριακά ημιλιπόθυμη η Βρισηίδα - Προσπαθούσαν να τη συνεφέρουν

Την συγκεκριμένη παίκτρια, την έχουν παραδεχτεί πολλές φορές συμπαίκτες της αλλά και το κοινό που την παρακολουθεί, καθώς έχει σθένος και πυγμή και αγωνίζεται όπως και να 'χει για να φέρει πόντο στην ομάδα της. Ο λόγος για την Βρισηίδα, η οποία παρά τα κιλά που έχει χάσει, δεν το βάζει κάτω και κάθε φορά δίνει τον καλύτερό της εαυτό στα αγωνίσματα του Survivor.

Το αγώνισμα του Survivor την Τρίτη 10/5 απαιτούσε μεγάλη δύναμη μιας και είχε αρκετά βάρη, και η Βρισηίδα προσπάθησε πάρα πολύ να ανταπεξέλθει μέχρι τέλους, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τον πόντο και όταν έφτασε στον πάγκο οριακά δεν κατέρρευσε, και οι συμπαίκτες της της έριχναν νερό για να συνέλθει.

Απίστευτο ξέσπασμα του Τάλα προς τον πάγκο των Μπλε

Από ότι φαίνεται η συγκέντρωση είναι το Α και το Ω στα αγωνίσματα την ώρα που ο κάθε παίκτης προσπαθεί να φέρει πόντο στην ομάδα του στο Survivor. έχουμε δει αρκετές φορές ξεσπάσματα παικτών για την κατάσταση που επικρατεί στους πάγκους όταν αγωνίζονται, όπως εκείνο της Σοφιάνας προς τον Τάκη, και κάτι ανάλογο φάνηκε να έγινε και στο αποψινό αγώνισμα την Τρίτη 10/5.

Ο Τάλα ξέσπασε με τους συμπαίκτες του και τους είπε να μην φωνάζουν όλοι μαζί καθώς δεν μπορεί να καταλάβει ούτε τι του λένε ούτε να συγκεντρωθεί στο αγώνισμα. Πιο χαρακτηριστικά είπε τουλάχιστον να μιλά ένας για να αντιλαμβάνεται καλύτερα τι συμβαίνει.

Αυτή η ομάδα κέρδισε την επικοινωνία

Για ένα ιδιαίτερο έπαθλο επικοινωνίας πάλεψαν σώμα με σώμα στον αγώνα της Τρίτης 10/5 οι δύο ομάδες στο Survivor, και παρά τις παράπλευρες απώλειες όπως την απουσίας της Ναυσικάς και τις εντάσεις που χτύπησαν αρκετές φορές κόκκινο, το απoτέλεσμα ήταν αυτό που σας αποκαλύψαμε πρώτοι εμείς στο youweekly.gr και νικητές ήταν οι Μπλε.

Οι Μπλε ανέβασαν στροφές και κατάφεραν μία πολύ καλή εμφάνιση και το θετικό σκορ που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό. Οι Κόκκινοι δεν πήραν με καλό μάτι όμως το αποτέλεσμα καθώς ανέφεραν ότι η νίκη των Μπλε ήταν ξεκάθαρο αποτέλεσμα του ότι η Βρισηίδα αναγκάστηκε να αποχωρήσει στα μισά του αγώνα.

«Είχαμε το μνημόσυνο του πατέρα...» - Πλάνταξε στο κλάμα ο Τάκης

Μπορεί το Twitter να "στόλισε" τον Τάκη ευγενικά για την αντίδραση του στο άκουσμα του επάθλου επικοινωνίας, ωστόσο η αλήθεια είναι πως κανείς δεν ξέρει τι νιώθουν οι παίκτες του Survivor τόσο καιρό μακριά από τα δικά τους άτομα και πόσο σημαντικό τους είναι το άκουσμα τους. Ο παίκτης μετά την νίκη της ομάδας του είχε την δυνατότητα να ακούσει τα πιο δικά του πρόσωπα, τον αδερφό και την κόρη του.

Είναι γνωστό πως ο Τάκης κατά τη διάρκεια του Survivor, έχασε τον πατέρα του, και στην επικοινωνία που είχε με τον αδερφό του, εκείνος του αποκάλυψε στην κουβέντα τους πως εκείνη την μέρα ήταν και το μνημόσυνό του, και όπως ήταν φυσιολογικό ο παίκτης δεν άντεξε από την συναισθηματική φόρτιση και ξέσπασε σε λυγμούς.

«Σε αγαπώ μπαμπά!»

Στο έπαθλο της Τρίτης 10/5 στο Survivor, η ομάδα των Μπλε κέρδισε ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα στο Survivor, αυτό της επικοινωνίας, ακούγοντας όμως την φωνή των δικών τους ατόμων. Μεταξύ των αγαπημένων τους προσώπων, άκουσε και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τη θεία αλλά και τον πατριό του, ή μπαμπά όπως τον αποκαλεί, συγκινώντας μας με τα λόγια που αντάλλαξαν.

Ο παίκτης που έχει χάσει τον πατέρα του πριν καν γεννηθεί, μίλησε με λόγια αγάπης στον πατριό του όπως και εκείνος σε αυτόν αποκαλώντας τον παιδί του και λέγοντας του πως τον καμαρώνει και φροντίζει την σκυλίτσα του, την οποία αγαπά ο Εμμανουήλ όσο τίποτα.