Έλα στη θέση μου: Ο Ζούβας θα αποκαλύψει στον Βλάση ότι είδε Αργύρη και Θάλεια να φιλιούνται

Όσα θα δούμε σήμερα 30/3 στον ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: Ο Ζούβας θα αποκαλύψει στον Βλάση ότι είδε Αργύρη και Θάλεια να φιλιούνται

Στο σημερινό 30/3 επεισόδιο της σειράς Έλα στη θέση μου, θα δούμε τον Ζούβα να παίρνει την απόφαση να αποκαλύψει στον Βλάση, πως είδε την Θάλεια και τον Αργύρη να φιλιούνται.

Όσα θα δούμε στην σειρά του ALPHA, Έλα στη θέση μου

Τρίτη 30 Μαρτίου – Επεισόδιο 138

Ο Βλάσης επιτίθεται στον Μάρκο και του βάζει λόγια για την Φαίη, ενώ η Ρενάτα αποφασίζει να επιστρέψει στη Σόφο και να αντιμετωπίσει τον Μάρκο.

Έλα στη θέση μου 29/3

Ο Φώτης έχει μια όμορφη συζήτηση με την Κέντρα και οι δυο τους αρχίζουν να έρχονται πιο κοντά, ενώ ο Ζούβας αποφασίζει να αποκαλύψει στον Βλάση ότι είδε τον Αργύρη και την Θάλεια να φιλιούνται. Πώς θα αντιδράσει ο Βλάσης; Και τι θα απαντήσει η Θάλεια στον εκβιασμό του Αργύρη, που της ζητά να περάσουν τη νύχτα μαζί, για να μην αποκαλύψει σε όλους το παρελθόν της;

Τι θα δούμε αύριο στην σειρά;

Τετάρτη 31 Μαρτίου – Επεισόδιο 139

Η Κέντρα φαίνεται επηρεασμένη από το φιλί που έδωσε στον Φώτη, την ώρα που η Σύλβια προσπαθεί να πείσει τη Βάνα να δώσει άλλη μια ευκαιρία στο γάμο της. Ο Ζούβας υποψιάζεται πως κάτι τρέχει με τη Θάλεια και τον Αργύρη και ο Βλάσης αποφασίζει να τους παρακολουθήσει για να μάθει την αλήθεια. Η Φλωρέτα έχει περίεργες λιγούρες που προβληματίζουν τον Λεωνίδα. Ο πατέρας της Κέντρας παθαίνει έμφραγμα κάτι που αναστατώνει τις μεταφορικές εταιρίες στην Ευρώπη. Πώς θα επηρεάσει αυτό τη Σόφο;

Αθηνά Οικονομάκου: Συγκινημένη με το «αντίο» των συνεργατών της από το Έλα στη Θέση μου

Η Αθηνά Οικονομάκου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο στιγμιότυπα από το συγκινητικό «αντίο» των συνεργατών της από τη σειρά του ALPHA, Έλα στη θέση μου.

Η αγαπημένη ηθοποιός θα φύγει από την σειρά λίγο πριν το τέλος της, λόγω της εγκυμοσύνης της, η οποία βέβαια έχει ήδη ενταχθεί στο σενάριο και έχει φέρει τα πάνω κάτω για όλους τους πρωταγωνιστές.

Η ίδια έχει δεθεί πολύ με τους συνεργάτες της τα τελευταία πέντε χρόνια και έτσι δε θα μπορούσε να φύγει χωρίς να της κάνουν μία ξεχωριστή αποχαιρετιστήρια έκπληξη.

Αθηνά Οικονομάκου Έλα στη θέση μουΑθηνά Οικονομάκου εγκυμοσύνη