Το απόλυτο μπάχαλο! Κανείς δεν κατάλαβε τι προσπάθησαν να πετύχουν με τις ερωτήσεις τους οι κριτές στο talent show για την ανάδειξη της «Star Κύπρου»προς τα νεαρά και κάποια ανήλικα κορίτσια.

Αυτό που προκάλεσε αίσθηση ήταν η ερώτηση προς την 16χρονη Παυλίνα Νεοφύτου που ζήτησε να της την επαναλάβουν  τουλάχιστον 2 φορές, αλλά μάταια. «Ο ξάδελφος της Βασιλίσσας Ελισάβετ γίνεται ο πρώτος γαλαζοαίματος που παραδέχεται ότι είναι ομοφυλόφιλος. Έχει τρια παιδιά και η σύζυγός του γνώριζε τις προτιμήσεις του από την αρχή και τον στήριξε. Εσύ τι θα έκανες σε ανάλογη περίπτωση;».

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου αν και αρχικά την χαρακτήρισε «ωραία ερώτηση», η 16χρονη Παυλίνα απλά δεν καταλάβαινε ζητώντας συνεχώς επεξηγήσεις, με την Κωνσταντίνα να ζορίζεται από ένα σημείο και έπειτα να εξηγήσει τι… «θέλει να πει ο ποιητής»… μη μπορώντας  να αντιληφθεί πως ένας gay να νυμφεύεται μια γυναίκα.

Οι κριτές προσέθεσαν στο μπάχαλο με τις δικές τους αόριστες και προσωπικές ερμηνείες του πως και γιατί κάποιοι ομοφυλόφιλοι επώνυμοι και μη εν τέλει καταλήγουν σε γάμο ετεροφυλόφιλων…

Όλα τα λεφτά, ωστόσο ήταν η αντίδραση τηςΥβόνη Μπόσνιακ, για την οποία το θέμα δεν είχε καμία σημασία καθώς όπως σχολίασε η ίδια «Δεν έχω καταλάβει…». Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο.

loading...