Η Ελένη Μενεγάκη ως γνωστόν διατηρεί μια πολύ καλή σχέση με τους συνεργάτες της και δεν χορταίνει να μαθαίνει νέα και λεπτομέρειες για τις ζωέςτους. Αυτή τη φορά η εξομολόγηση ήρθε από τον Γιώργο Τσούλη, ο οποίος άφησε την παρουσιάστρια «παγωμένη», αφού δεν γνώριζε τίποτα απολύτως για το ξεκίνημα της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε τον Γιώργο Τσούλη το πότε αλλά και το πώς αποφάσισε να γίνει chef. Ο ίδιος εξιστορώντας τα όσα βίωσε στην αρχή της καριέρας του, θυμήθηκε το γλυκό που τον έκανε… δακρύσει.

«Δεν θα ξεχάσω ένα γλυκό που είχα φάει, μα την Παναγία, στα παντελόνια μου. Μου βγάζει ο Γαρδίκας μία crème brulee φιστίκι. Πρώτη φορά στη ζωή μου που δάκρυσα που έφαγα κάτι! Και μέχρι τώρα τα παιδιά με κοροϊδεύουν. Του λέω “Κύριε Γαρδίκα τι είναι αυτό που έχετε φτιάξει;», αποκάλυψε για το γλυκό που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Δεν μας τα είπες αυτά! Η αποκάλυψη της Μαίρης Συνατσάκη για το Μύρωνα Στρατή και τα τρυφερά λόγια on air – Δείτε τι συνέβη

Η αυστηρή πλευρά της Ελένης Μενεγάκη! Η ατάκα για τα παιδιά της που άφησε κάγκελο τους συνεργάτες της: «Εγώ δεν μπορώ να…»

Δεν άντεξε! Η γκάφα της Φαίης Σκορδά που την έκανε να χάσει τα λόγια της!

loading...