Η είδηση του χωρισμού και του διαζυγίου τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά να προσπαθούν να κρατήσουν ουδέτερη στάση χωρίς να δίνουν τροφή για σχόλια.

Τα δυο τους παιδιά ήταν και συνεχίζουν να είναι η προτεραιότητά τους και τώρα που το πρώην ζευγάρι έχει χωρίσει οριστικά η επικοινωνία τους είναι τυπική και γίνεται αποκλειστικά και μόνο για τα παιδιά. (Δείτε εδώ που μετακόμισε ο Λιάγκας). Μάλιστα όπως αναφέρει η Freddo και οι δυο κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να μην διαταραχτεί η ψυχική ηρεμία των παιδιών τους.

s“Είχαν αποφασίσει, μελετώντας την κάθε κίνηση, ότι παράλληλα με τη δήλωση του χωρισμού, θα γίνονταν και τα πρακτικά ζητήματα που οδηγούν και στο τυπικό τέλος του γάμου”. Έτσι μαζί με την υπογραφή του συναινετικού διαζυγίου έγινε και η οριστική μετακόμιση του Γιώργου Λιάγκα σε ένα μικρό διαμέρισμα 70τμ κοντά στην οικογενειακή οικία», αναφέρει φίλος του ζευγαριού. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως μετά τη μετακόμιση, ο παρουσιαστής έχει παραχωρήσει το τζιπ της οικογένειας στην Φαίη, ώστε να μετακινείται με τα παιδιά οπουδήποτε χρειάζεται, καθώς αυτό ήταν το “βασικό” αυτοκίνητο της οικογένειας. Εκείνος έχει κρατήσει το sport ατοκίνητό του και ένα μικρότερο τζιπ και η Φαίη το 500αράκι της για να μετακινείται στο κανάλι και το τζιπ για τις μετακινήσεις με τα παιδιά.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Άσχημα νέα για την Κατερίνα Καινούργιου! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Θανάσης Πλεύρης: Ελπίδες να βγει νικητής από την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του

Δήλωση-βόμβα από τη σύζυγο του Κώστα Χατζηχρήστου: «Τον σακάτεψαν! Προσπάθησαν να τον…»

 

 

loading...