Σεισμός στις κοσμικές κρεβατοκάμαρες της Αθήνας.

Η Βάνα Μπάρμπα βάζει φωτιά με το βιβλίο που ετοιμάζει κι ετοιμάζεται για αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν πάταγο! Το “αιώνιο sex symbol” της ελληνικής showbiz είναι αποφασισμένο να κάνει πολύ κόσμο να χάσει τον ύπνο του, επιστρέφοντας με την αυτοβιογραφία της με τίτλο “Αθήνα-Γιάννενα, με δυο παπούτσια πάνινα”, η οποία σύντομα θα βγει σε κυκλοφορία.

Το βιβλίο θα περιλαμβάνει γεγονότα της ζωής της από την ηλικία των 17 ετών που έφυγε από τα Γιάννενα με δυο διαφορετικά παπούτσια, μέχρι το 2002 που ήρθε στον κόσμο η κόρη της. Μεγάλοι έρωτες, μεγαλεία, ίντριγκες, καταστροφές, προσδοκίες αλλά και επαγγελματικές συνεργασίες, θα είναι κάποια από τα κεφάλαια της ζωής της.

“Θα είναι η διαδρομή ενός παιδιού που προσπαθεί να βρει την τύχη του και θα τελειώνει με τη γέννηση της κόρης μου. Θα είναι αληθινό αλλά και πολύ σκληρό. Θα στεναχωρήσω πολλλούς αλλά δεν με ενδιαφέρει. Όσοι ενοχληθούν, πρόβλημά τους”, εξομολογείται.

Η αφήγηση ξεκινά από τα παιδικά της χρόνια όπου παραδέχεται ότι ήταν πολύ ατίθαση. “Με έπνιγε ο τρόπος ζωής της επαρχίας με τα πολλά πρέπει και μη. Δεν έμπαινα σε φόρμες”, λέει. Σε λίγο αποκαλύπτουμε την πρώτη ιστορία της αυτοβιογραφίας της που θα προκαλέσει πάταγο!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η οικονομική καταστροφή της Βάνας Μπάρμπα – Έχασε τα λεφτά της και τα σπίτια της! Τι συνέβη;

Διαβάστε εδώ πρώτοι τις απίστευτες ιστορίες της Νένας Χρονοπούλου για τα άπλυτα της κοσμικής Αθήνας (Επεισόδιο 1)

Η αποκάλυψη της Μπάρμπα για το φιλί με τον Κωστόπουλο- Τι τρέχει τελικά μεταξύ τους;

loading...