Η Χριστίνα Σαμόλαδου είναι παντρεμένη με τον βουλευτή Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργο Κατσιαντώνη. Η Χριστίνα κανονικά είναι γεωπόνος στο επάγγελμα, αλλά κάθε Τετάρτη και Πέμπτη παίρνει το φορτηγάκι της και πηγαίνει στις λαϊκές αγορές της Ελασσόνας και της Δεσκάτης Γρεβενών, για να πουλήσει τα λουλούδια της.

«Είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα και γι’ αυτό άλλωστε την αγάπησα. Πάσχισε να στήσει αυτή την επιχείρηση, είναι κάτι που της αρέσει. Αγαπάει τα λουλούδια, θέλει να ασχοληθεί και με τα κηπευτικά μελλοντικά. Για ποιο λόγο να κάνουμε αυτό που κάνουν και όλοι οι υπόλοιποι τα προηγούμενα χρόνια; Όχι, αυτή είναι η δουλειά της, θα μείνει σε αυτή τη δουλειά και θα αγωνιστεί πάνω σε αυτό», αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής, Γιώργος Κατσιαντώνης, στην κάμερα της εκπομπής του Ε “Με το καλημέρα”.

Όσο για την ίδια, δηλώνει ξεκάθαρα: «Η δουλειά μου είναι να πουλάω τα λουλούδια. Ο κόσμος μου λέει τα παράπονά του γιατί ξέρει ότι έχω άντρα βουλευτή. Δεν μου πέρασε ούτε μία στιγμή από το μυαλό μου να παρατήσω τη δουλειά μου. Κάνουμε τη δουλειά μας και προσπαθούμε να βγάλουμε ένα μεροκάματο αξιοπρεπώς. Κάνω ότι κάνει όλος ο κόσμος».

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Συμβαίνει τώρα – Τo κρίσιμο ραντεβού για το μέλλον του Mega

Απίστευτο! Ποιος έστειλε μήνυμα στην Μενεγάκη on air κατηγορώντας την (Βίντεο)

Κακοτυχία για την Δέσποινα Βανδή – Τι της συνέβη στην Κέρκυρα (ΒΙΝΤΕΟ)

 

loading...